Στροφή προς τις δυνάμεις της Ρωσίας και Κίνας κάνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, για τη σωτηρία της χώρας και το ελληνικό χρέος.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης υποστηρίζει ότι ο ρώσος πρόεδρος μαζί με 150 επιχειρηματίες μπορεί αν καλύψει το χρέος της Ελλάδας, όπως τόνισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter. «Η Ρωσία θέλω να πιστεύω ότι θα έρθει πριν να είναι αργά», πρόσθεσε.

Όσον αφορά στην Ε.Ε. ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε ότι ο Ομπάμα, η Λαγκάρντ, ο Σαρκοζί και η Μέρκελ θέλουν να μας απομακρύνουν πλέον καθώς δεν υπάρχει κοινό μέλλον.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης πιστεύει ότι εκλογές θα γίνουν πρι ν το Δεκέμβριο, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά, υποστηρίζοντας ότι «κάνει πως δεν καταλαβαίνει και θέλει μόνο την καρέκλα».

Τέλος, σε ερώτηση αν μετάνιωσε που ψήφισε το Μνημόνιο, υποστήριξε ότι «Είναι η μεγαλύτερη πράξη που έχω κάνει. Όμως δεν ακολούθησε και το δεύτερο σκέλος, δηλαδή η οικουμενική κυβέρνηση, με την οποία θα είχαμε αποφύγει το Μεσοπρόθεσμο και ό,τι περνάμε τώρα»