Συγγνώμη από τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας, ζήτησε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και έριξε το βάρος της ευθύνης στον  γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Ανδρέα Παπαμιμίκο.

«Νέα Δημοκρατία δεν είναι μόνο η ΚΕΦΕ, είναι όλοι όσοι βοήθησαν να στηθούν οι εκλογές και κυρίως οι χιλιάδες που πήγαν πρωί πρωί να ψηφίσουν. Εγώ από αυτούς θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Η ΚΕΦΕ προκάλεσε το φιάσκο» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Διαπίστωσα από χθες πως στα τεστ το σύστημα δεν λειτουργούσε. Είπα στον εκπρόσωπό μου στη ΚΕΦΕ να μεταφέρει αίτημα για αναβολή προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί ο κόσμος. Ο κ. Παπαμιμίκος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως είχε βρεθεί λύση και να μην ανησυχώ. Δεν πιστεύω στον δόλο. Αλίμονο αν μπω σε τέτοια συνωμοσιολογία».

Στη συνέχεια ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, πρόσθεσε: «Υπήρχε προφανής αστοχία. Φταίει η εταιρεία αλλά φταίνε και άτομα μέσα από το κόμμα. Ο κ. Παπαμιμίκος, που υποστηρίζει με πάθος τον κ. Τζιτζικώστα,  πρέπει να παραιτηθεί. Δεν λέω να παραιτηθεί ο Μεϊμαράκης διότι την ευθύνη την έχει η ΚΕΦΕ. Ζητώ, όμως, να συγκληθούν τα όργανα του κόμματος και ειδικά η ΚΟ αν γίνεται ακόμα και αύριο. Να πάρει επιτέλους μια πρωτοβουλία ο κ. Μεϊμαράκης που είναι πρόεδρος. Δεν πρέπει να συνεχίσει αυτή τη σιωπή που επικρατεί εδώ και δυο μήνες. Ο διχασμός μεταξύ Μεϊμαράκη και Τζιτζικώστα φέρνει τον διχασμό και κάνω έκκληση για ψυχραιμία προκειμένου να μην δούμε εικόνες που δεν θέλουμε. Οι εκλογές θα γίνουν το συντομότερο δυνατόν».