Οι επιχειρησιακές συμβάσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης του κλιμακίου των επικεφαλής του ΔΝΤ, της ΕΕ και της ΕΚΤ με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας. Στην ατζέντα της τρόικας βρίσκονται επίσης  τα οικονομικά των ασφαλιστικών ταμείων κυρίως των επικουρικών και οι δαπάνες υγείας.

Μπλόκα σε 14 σημεία της εθνικής οδού αναμένεται να στήσουν σήμερα οι αγρότες από τη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλία που προχωρούν σε κινητοποιήσεις.

Συνεχίζεται και σήμερα η αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους.

Απεργούν και σήμερα οι νοσοκομειακοί γιατροί Αθήνα και Πειραιά και οι γιατροί του ΙΚΑ . Συνεχίζεται και η κατάληψή στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υγείας.

Από σήμερα οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ μπορούν να απευθύνονται για τις εξετάσεις τους και τη συνταγογράφηση φαρμάκων εκτός από τις μονάδες υγείας του ΙΚΑ, όπου αυτές λειτουργούν, και στους συμβεβλημένους γιατρούς του ΟΠΑΔ και του ΟΑΕΕ όλων των ειδικοτήτων.

Τα φαρμακεία όλης της χώρας θα είναι κλειστά από σήμερα έως και την Τετάρτη ενώ τα φαρμακεία του Πειραιά θα είναι κλειστά και την Πέμπτη.

Στις 10:00 ο πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα, David Landsman και η γενική πρόξενος της χώρας στη Θεσσαλονίκη Μαρία Τσακαλή επισκέπτονται τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη. Τον κ, Ψωμιάδη θα επισκεφθεί στις 10:45 ο γενικός πρόξενος της Αλβανίας στη Θεσσαλονίκη, Τόμας Νίνι.

Χειρόφρενο σηκώνουν από τις 11 έως τις 4 σήμερα οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ.

Στις 12:00 στο ξενοδοχείο NJV Plaza παραχωρείται συνέντευξη Τύπου για την παράσταση Beauty and the Beast on Ice

Στις 20:00 στα εντευκτήρια του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης, τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Δημήτρη Τουσίμη με τίτλο: «50 χρόνια φωτογραφίας (1960-2010)». Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό με ελεύθερη είσοδο, μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου, 7 με 11 μ.μ.

Την ίδια ώρα στον χώρο δεξιώξεων «SUNSET» (περιοχή Νέου Καρδαρά) ο ετήσιος χορός για την κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, με τον Στέλιο Διονυσίου και τον Γιώργο Μαρίνη και μια ομάδα νέων καλλιτεχνών.