Επίθεση μέσω Facebook στον Γιάννη Ραγκούση, χωρίς να τον κατονομάζει, εξαπέλυσε η Νίνα Κασιμάτη.

Η βουλευτής Β’ Πειραιά θεωρεί ότι η ερώτηση που κατέθεσε προς τον Στέφανο Κασσελάκη, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο βρίσκονται στην ίδια περιφέρεια, ήταν φωτογραφική για εκείνη.

Η ερώτηση έγινε στην επεισοδιακή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, όπου ο Γιάννης Ραγκούσης ζήτησε να μάθει αν θα ληφθούν μέτρα, εναντίον των βουλευτών που δεν θα στηρίξουν στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ειδικότερα η Νίνα Κασιμάτη έγραψε στο Facebook:

«Το μέλος της κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου, που παρακαθόταν με τους ακροδεξιούς Βορίδη, Άδωνι, Καρατζαφέρη —και από θέσεις ευθύνης του το ΠΑΣΟΚ πήγε στο 12%, όπως ανάλογα και ο ΣΥΡΙΖΑ στο 17% — έχει πολύ ελεύθερο χρόνο μετά από τις τελευταίες εκλογές, αλλά και την εσωκομματική ήττα του, για να πυροδοτεί συστηματικά την εσωστρέφεια στο κόμμα μας την ώρα που στόχος μας είναι η επικίνδυνη κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Από διαρροή στα ΜΜΕ πληροφορηθήκαμε πως «θέλει να ξέρει» προκαταβολικά τι κυρώσεις θα επιβάλει ο Πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης στους Βουλευτές, που τυχόν καταψηφίσουν σήμερα.
Αν εκλεγεί ποτέ Βουλευτής, θα τον ειδοποιήσουμε».

Το μέλος της κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου, που παρακαθόταν με τους ακροδεξιούς Βορίδη, Άδωνι, Καρατζαφέρη —και από θέσεις…

Posted by Νίνα Γ. Κασιμάτη on Thursday, February 15, 2024