Με το πρόγραμμα ανταλλαγής «Trade-Up», η KTM προσφέρει 1.000 ευρώ bonus ανταλλαγής στους πελάτες όλων των εταιριών, που θέλουν να αντικαταστήσουν την παλιά τους μοτοσυκλέτα, με μία ολοκαίνουργια KTM 1050 Adventure μοντέλο 2015.

Από την 1η Μαΐου και μέχρι τις 30 Ιουνίου 2015 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανταλλάξουν την παλιά τους μοτοσυκλέτα στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της ΚΤΜ στις συμμετέχουσες χώρες, κάνοντας χρήση του προγράμματος Trade-Up.

Ο συνεργάτης της KTM θα εκτιμήσει την τωρινή αξία της μοτοσυκλέτας προς ανταλλαγή και θα ορίσει την τιμή που θα συμψηφιστεί με την τιμή αγοράς μιας καινούργιας KTM 1050 Adventure, ενώ ταυτόχρονα χορηγεί επιπλέον bonus ανταλλαγής 1.000 Ευρώ.

Ελαφριά, συμπαγής, ευέλικτη και ισχυρή, η KTM 1050 Adventure μπορεί να ανταποκριθεί σε μακρινά ταξίδια με αποσκευές, σε διαδρομές με στροφές ή απλά στην καθημερινότητα μέσα στην πόλη, ξεφεύγοντας από το κυκλοφοριακό χάος.

Με υψηλού επιπέδου χαρακτηριστικά ασφάλειας, όπως standard ABS, Traction & Wheelie Control, 3 επίπεδα απόδοσης του κινητήρα, ακτινικά φρένα Brembo και πολλά άλλα, είναι έτοιμη να σας «ταξιδέψει».

Οι χώρες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ανταλλαγής είναι οι Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία, Βέλγιο, Μεγάλη Βρετανία, Ελλάδα, Φιλανδία, Σουηδία, Νορβηγία και Δανία.