Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί σημαντική αύξηση των κατ’ οίκων παραδόσεων. Ανάμεσα στους λόγους αυτής της ανάπτυξης είναι σίγουρα η εμφάνιση αρκετών delivery app, η ψηφιοποίηση πολλών καταστημάτων αλλά και η πανδημία η οποία άλλαξε τις αγοραστικές συνήθειες των καταναλωτών. Και παρόλο που η επισκέψεις σε φυσικά καταστήματα δεν θα εκλείψουν, οι διαδικτυακές αγορές κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος με καταναλωτές αλλά και επαγγελματίες να τις προτιμούν.

Οι καταναλωτές απολαμβάνουν τη δυνατότητα αγοράς προϊόντων από την ασφάλεια και άνεση του σπιτιού τους. Από την άλλη, οι επαγγελματίες παρατηρούν ότι η μεταφορά προϊόντων είναι επωφελής και για τους ίδιους. Για το λόγο αυτό αρχίζουν και επενδύουν σ’ αυτό το κομμάτι δίνοντας προτεραιότητα στην αποτελεσματικότητα παράδοσης και την ασφάλεια των υπάλληλων τους στο δρόμο.

Η Piaggio, με μεγάλη ιστορία στις διανομές από το 1948, φροντίζει να ικανοποιεί τις ανάγκες για οχήματα μεταφοράς εμπορευμάτων, δίνοντας βάση στην ασφάλεια, την ευκολία χρήσης και στην οικονομία διαχείρισης. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και πιστή στην αποστολή της έρχεται για ακόμη μία φορά να αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά επαγγελματικών οχημάτων, με το MyΜoover.

Πρόκειται για ένα σκούτερ ειδικά σχεδιασμένο για παραδόσεις αγαθών, με σπουδαία ικανότητα φόρτωσης και εξαιρετική προσοχή στην ασφάλεια και την απόδοση. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει τις ανάγκες επαγγελματιών που ασχολούνται με παραδόσεις ή διανομές.

Μία ματιά στα χαρακτηριστικά του MyΜoover και γίνεται γρήγορα αντιληπτό ότι αποτελεί την καλύτερη επιλογή της αγοράς. Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα MyΜoover είναι πολλά, ωστόσο μπορεί αν τα συνοψίσει κανείς σε πέντε τομείς: μάρκα, ασφάλεια, ικανότητα φόρτωσης, ευκολία χρήσης και συνδεσιμότητα.

Χάρη στην εμπρόσθια σχάρα, το πίσω κουτί και στους τρεις τροχούς, η ικανότητα φόρτωσης είναι κατά 80% μεγαλύτερη από εκείνη ενός δίτροχου οχήματος και με μεγαλύτερη ασφάλεια. Ενδεικτικά, το πίσω κουτί είναι χωρητικότητας 261 λίτρων και 60 κιλών βάρους, ενώ ανοίγει με ένα κουμπί στο τιμόνι και χαρακτηρίζεται από ένα σύστημα συγκράτησης με δύο ελατήρια αερίου, όπως τα πορτ-μπαγκάζ των αυτοκινήτων, το οποίο όμως εγγυάται ταυτόχρονα τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Η χωρητικότητα του σκούτερ αυξάνεται σημαντικά αν συνυπολογίσει κανείς την ικανότητα φόρτωσης είκοσι επιπλέον κιλών στην μπροστινή σχάρα, αλλά και 5 κιλά επιπλέον εμπορεύματος στο εσωτερικό της ποδιάς.

Η μεγάλη ικανότητα μεταφοράς φορτίου συμβαδίζει με τη σχολαστική προσοχή στην ασφάλεια. Χάρη στους τρεις τροχούς, τον μηχανισμό κλίσης φορτίου και την απουσία σταντ για στάθμευση, προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια συγκριτικά με άλλα δίκυκλα και τρίκυκλα της αγοράς. Το μεγάλο παρμπρίζ, το επίπεδο πάτωμα, το προστατευτικό σχήμα της ποδιάς, η θύρα USB και τα προστατευτικά για τα χέρια του οδηγού ολοκληρώνουν τον εξοπλισμό και ενισχύουν περαιτέρω την άνεση, την ασφάλεια και την ευκολία χρήσης.

Επιπλέον, το MyΜoover μπορεί να είναι πάντα συνδεδεμένο με το κέντρο επιχειρήσεων. Ο εξοπλισμός του οχήματος με το μαύρο κουτί μεταφέρει δεδομένα τηλεματικής σε πραγματικό χρόνο σε μία κεντρική μονάδα, παρέχοντας επιπλέον δυνατότητες, όπως ο εντοπισμός διαδρομών και η διαχείριση των προτεραιοτήτων παράδοσης, οι οποίες τελικά επιτρέπουν την βελτίωση της αποτελεσματικότητας των παραδόσεων. Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι σε περίπτωση ατυχήματος, το μαύρο κουτί στέλνει σήμα έκτακτης ανάγκης στη μονάδα ελέγχου.

Και επειδή η μάρκα αποτελεί εγγύηση, η Piaggio με ένα ευρύ δίκτυο πωλήσεων σε όλο τον κόσμο εγγυάται γρήγορη τεχνική υποστήριξη και συντήρηση.

Πρακτικό και λειτουργικό, ιδανικό για παραδόσεις αγαθών σε αστικό περιβάλλον, το Mymoover αποτελεί μία εξαιρετική πρόταση για επαγγελματίες.

Ανακαλύψτε εδώ όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Piaggio MyMoover και επικοινωνήστε με ένα σημείο πώλησης Piaggio για ένα test ride.