Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Alpha, «Ο Παράδεισος των κυριών» είδαμε πως: Η Γεωργία, ενώ φοβάται, εξακολουθεί να κρατά σκληρή στάση απέναντι στον Χριστόφορο και να επιμένει να μείνει μαζί με το παιδί της στο σπίτι του Πάρη. Η κατ’ ιδίαν συζήτηση του Πάρη με τον πατέρα του για την αδιέξοδη κατάσταση για την επιμέλεια του μωρού βάζει ιδέες στον Πάρη, που σίγουρα θα προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση.

Η Αμαλία με τον Ντίνο συναντιούνται κρυφά και συνειδητοποιούν ότι πότε τους δεν ξεπέρασε ο ένας τον άλλο. Η Αμαλία το εξομολογείται στην Πολυξένη, ενώ ο Ντίνος το παραδέχεται για πρώτη φορά στον Βύρωνα. Είναι αμφίβολο, όμως, αν θα κρατήσουν την υπόσχεση που έδωσαν ο ένας στον άλλο ότι θα είναι η τελευταία τους συνάντηση… Ο Πάρης προτείνει στη Γεωργία να πάρουν το παιδί και να εξαφανιστούν…

Ο Παράδεισος των κυριών: Τι θα δούμε απόψε στην σειρά του Alpha στις 20:00

Η Βικτώρια παίρνει τα εισιτήρια και τα πλαστά έγγραφα από τον Δημοσθένη και ετοιμάζεται για φύγει για Βραζιλία. Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα πάρει η Σύρμω για τον Βύρωνα και την Ζαχαρούλα, τώρα που ο Βύρωνας έμεινε χήρος. Η Μιράντα ανακοινώνει στον Χριστόφορο ότι θέλει να επιστρέψει στη δουλειά και εκείνος αναρωτιέται αν ο λόγος που βιάζεται να το κάνει είναι ο Ντίνος… Ο Σίμος φεύγει από το σπίτι για να κλείσει κάποιους λογαριασμούς λέγοντας ψέματα στην Αμαλία και στην Πολυξένη για το που πηγαίνει. Η Φωφώ και ο Βλησσάρης προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια των συναδέλφων τους αποφεύγοντας ο ένας τον άλλον μπροστά τους. Η αντίστροφη μέτρηση για την επιμέλεια του παιδιού της Γεωργίας έχει αρχίσει. Ο Πάρης πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει για να σταματήσει τον Χριστόφορο.

Φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Sneak preview του αποψινού επεισοδίου: