Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Mega, «Η γη της ελιάς» είδαμε πως: Ο εντοπισμός του αυτοκινήτου του Φίλιππου προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση, καθώς δεν ρίχνει περισσότερο φως στην υπόθεση της εξαφάνισής του. Τόσο ο Κουράκος, όσο και ο Λυκούργος αρχίζουν να σκέφτονται τα χειρότερα σενάρια, τα οποία όμως αποφεύγουν να μοιραστούν με τη Χάιδω και τη Βασιλική. Την ίδια ώρα, ο αστυνόμος δίνει εντολή να παρακολουθούν διακριτικά τον Βαφέα.

Η Αρετή παραξενεύεται όταν συνειδητοποιεί ότι οι δικοί της άνθρωποι έχουν μέρες να πάνε στο επισκεπτήριο, ενώ τους τηλεφωνεί και δεν απαντούν. Η Μαργαρίτα επιστρέφει στο σπίτι και, με θλίψη, συνειδητοποιεί ότι η Θεοδώρα συνεχίζει να πίνει. Η Αφροδίτη «λαδώνει» τη Χρυσούλα προκειμένου να γυρίσει στην ταβέρνα και να βοηθήσει τον Χρήστο. Η Αθηνά δέχεται μία πολύ ευχάριστη έκπληξη όταν βλέπει ξαφνικά μπροστά της τον Τζον.

Τι θα δούμε απόψε στην σειρά στις 21:40;

Η Χάιδω έρχεται αντιμέτωπη με την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της… H μεγάλη παραγωγή του MEGA «Η γη της ελιάς» έρχεται απόψε στις 21:40 με δραματικές εξελίξεις.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο: Ο Τζον ανακοινώνει στην Αθηνά ότι γύρισε στη Μάνη για να μείνει μαζί της και σκοπεύει να την παντρευτεί. Η Φιλιώ, ωστόσο, δεν χαίρεται με αυτή την εξέλιξη. Ο Λυκούργος κι ο Στάθης προσπαθούν να παρηγορήσουν τη Βασιλική και τη Χάιδω, τροφοδοτώντας τις με ελπίδες. Η Αντωνία με την Αλκμήνη πιάνονται για μία ακόμη φορά στα χέρια και ο Κωνσταντίνος τις συμβουλεύει να φύγουν από το χωριό όσο είναι καιρός. Ο εθισμός του Μάνου στις αμφεταμίνες μεγαλώνει. Το Λιμενικό ειδοποιεί τον Κουράκο πως βρέθηκε πτώμα νεαρού άνδρα σε βραχονησίδα κι ο αστυνόμος αναγκάζεται να καλέσει την οικογένεια Στεφανέα για αναγνώριση. Την ίδια ώρα, ακόμα ένα στοιχείο βάζει τον Βαφέα στο κάδρο των υπόπτων.