Ένας ιδιαίτερος στίβος μάχης περιμένει τους Survivors για τη διεκδίκηση του επάθλου επικοινωνίας. Οι παίκτες θα τα δώσουν όλα προκειμένου να κερδίσουν το φαγητό αλλά και την επικοινωνία, η οποία αποτελεί το πλέον σημαντικό έπαθλο του Survivor.

Στον πάγκο της Μπλε ομάδας, τα νεύρα θα «χτυπήσουν» κόκκινο με αφορμή την αποχώρηση της εβδομάδας.

Ενόψει αυτής της μονομαχίας ο Φάνης ζητάει από την Σταυρούλα να μην αγωνιστεί και να ξεκουραστεί για να έχει δυνάμεις για τη μονομαχία. Αυτή η υπόδειξη φέρνει την αντίδρασή της Σταυρούλας καθώς όπως υποστηρίζει η συμπεριφορά του την τελευταία εβδομάδα την έχει κουράσει.

Η ομάδα που θα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας

Το έπαθλο επικοινωνίας είναι ένα έπαθλο το οποίο δίνει μεγάλο boostάρισμα στους παίκτες. Ποια ομάδα όμως θα το κερδίσει;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers, η ομάδα που θα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας αναμένεται να είναι οι Κόκκινοι.

Survivor – Spoiler: Η παίκτρια που είναι κοντά στο να δει την πόρτα της εξόδου

Ιωάννα Τζαβέλα, Άιρα Adomaityte, Χρύσα Χατζηγεωργίου και Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι οι υποψήφιες προς αποχώρηση που στο τέλος του επεισοδίου θα κληθούν να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο Survivor.

Δύο είναι οι παίκτριες οι οποίες με βάση τις αγωνιστικές τους επιδόσεις έχουν προβάδισμα στο να δουν την πόρτα της εξόδου από το Survivor. Μια όμως είναι λίγο πιο κοντά σύμφωνα με τα spoilers. Ο λόγος για τη Χρύσα

Η τελική επιβεβαίωση των spoilers αναμένεται απόψε στις 21:00 στο Survivor του ΣΚΑΪ.