Στο χθεσινό Συμβούλιο του Survivor κλείδωσε το φύλο της μονομαχίας με τους Κόκκινους να βγάζουν υποψήφια την Aira επιβεβαιώνοντας τα spoilers. Οι παίκτες της Μπλε ομάδας μπήκαν εκ νέου σε ψηφοφορία και η διαδικασία οδήγησε στην υποψηφιότητα της Χρύσας.

Η αντιπαράθεση ανάμεσα στον James και την Ασημίνα δυναμίτισε την ατμόσφαιρα με την ίδια να αποχωρεί από το Συμβούλιο. Η Ασημίνα σήμερα δίνει τη δική της απάντηση στην Σταυρούλα και σε όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους φεύγοντας από το Συμβούλιο.

«Ο James χτυπάει πάντα στον πόνο του αλλουνού. Αυτό είναι απάνθρωπο και άνανδρο για μένα» θα πει στην κάμερα του Survivor η Ασημίνα Χατζηανδρέου ενώ όταν βρεθεί μπροστά στον Γιώργο Λιανό μαζί με τους συμπαίκτες της, λίγο πριν τον αγώνα της ασυλίας θα πει πως «πλέον έχει ξεχειλίσει το ποτήρι και κάποια πράγματα περνάνε τις ηθικές μου αξίες ως άνθρωπο. Αναφέρομαι συγκεκριμένα στην Σταυρούλα η οποία βγαίνοντας από το συμβούλιο είπε “δεν έχω γνωρίσει χειρότερο άτομο από σένα”».

Η απάντηση της Σταυρούλας είναι η εξής: «Αυτό το άτομο να μιλάει για ηθικές αξίες, μου είναι παντελώς αδιάφορη. Νομίζω ότι αυτό το άτομο δεν θα έπρεπε να μιλάει για αξίες».

Η ομάδα που θα κερδίσει την τέταρτη ασυλία

Το αποψινό, τέταρτο αγώνισμα ασυλίας έχει αρκετά απρόοπτα αλλά και απρόσμενη ένταση ανάμεσα στον Αλέξη και στον Σταμάτη με αφορμή μία ατάκα του δεύτερου την ώρα του αγώνα. Όταν οι παίκτες καταφέρουν να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους θα μπουν ξανά στον στίβο μάχης και θα τα δώσουν όλα στην διεκδίκηση της τέταρτης ασυλίας.

Ποια ομάδα θα καταφέρει αν κερδίσει την τέταρτη ασυλία;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers η ομάδα η οποία αναμένεται να κερδίσει την τέταρτη ασυλία αναμένεται να είναι η Κόκκινη.

Η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση

Στο συμβούλιο, η ένταση που αναπτύχθηκε στον στίβο μάχης, θα κορυφωθεί με το ερώτημα ποια είναι τελικά η στρατηγική των Κόκκινων ενώ όλοι περιμένουν να δουν ποια θα είναι η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Οι παίκτες της Μπλε ομάδας θα πάνε ο ένας μετά τον άλλον στην κάλπη και οι επιλογές τους είναι περιορισμένες καθώς έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στην Σταυρούλα και την Αναστασία.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers επικρατέστερη να βγει στον τάκο είναι η Αναστασία καθώς η Σταυρούλα είναι «δυνατή» παίκτρια και οι συμπαίκτες της δεν μπορούν να την ψηφίσουν αφού βασίζονται πάνω της.

Η τελική επιβεβαίωση των spoilers αναμένεται απόψε στις 21:00 στο Survivor του ΣΚΑΪ.