Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor τα «αίματα» ανάβουν για τα καλά, τόσο γιατί ακολουθεί διαδικασία αποχώρησης, όσο και γιατί οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για το έπαθλο επικοινωνίας.

Αρχικά, Κόκκινοι και Μπλε θα διεκδικήσουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αφού ο νικητής θα λάβει ηχητικά μηνύματα και φωτογραφίες από τους οικείους του. Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, οι Κόκκινοι θα κάνουν το 4-1 και θα κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας.

Ύστερα όμως, θα ακολουθήσει η διαδικασία αποχώρησης που είναι γυναικεία υπόθεση και κυρίως επηρεάζει τους Μπλε, αφού έχουν βγάλει στον τάκο τρεις γυναίκες από την ομάδα τους.

Τα ζευγάρια που θα αγωνιστούν είναι Αναστασία – Ευγενία και Άιρα – Χρύσα, με τη μονομαχία να αναμένεται τρομερή, αφού όλες θα μπουν στο στίβο μάχης με το «μαχαίρι» στο στόμα, ακόμη κι η «βασίλισσα» παρά τον τραυματισμό της.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει «κλειδώσει» οριστικά το όνομα που φεύγει, λόγω της έντασης που θα δούμε στις οθόνες μας, όμως τα spoiler αναφέρουν έντονα το όνομα της Ευγενίας και τονίζουν ότι θα δούμε μια τρομερή εμφάνιση της Αναστασίας.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι λοιπόν ανοιχτά στο παιχνίδι των ανατροπών, ενώ θεωρείται σίγουρο ότι τα σενάρια για την επόμενη μέρα θα ξεκινήσουν αμέσως, μόλις η παίκτρια που φεύγει πάρει τη δάδα της. Εξάλλου, ορισμένοι παίκτες περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να κάνουν τη «κίνηση-ματ» και να ξεδιπλώσουν τη στρατηγική τους, ώστε να εξασφαλίσουν τη θέση τους στον Άγιο Δομίνικο.