Το σκοτεινό πρόσωπο του Γιωργίκη αρχίζει να βγαίνει και πάλι στο φως. Η ζήλεια για τη σχέση της Ιουλίας με τον γιο του, θολώνει το μυαλό του και τα ξεσπάσματά του γίνονται όλο και συχνότερα. Οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας» αναμένονται καταιγιστικές.

Συγκεκριμένα, απόψε στις 22:40 θα δούμε πως: Με παρέμβαση Προβιού τα σχέδια της Ιουλίας και του Χρήστου για μια νέα επίσκεψη στο δάσος των μανιταριών ανατρέπονται, κάτι που προκαλεί νέες τριβές τόσο ανάμεσα στο ζευγάρι, όσο και μεταξύ πατέρα και γιού. Η Ιουλία, που νιώθει για πρώτη φορά να πνίγεται από την ζήλεια του Γιωργίκη, αποφασίζει να υποστηρίξει τις επιλογές της κόντρα στη θέληση του συζύγου της, κάτι το οποίο προβληματίζει όχι μόνο τη μητέρα της που ανησυχεί, αλλά και την Στεφανία, που βλέπει για άλλη μια φορά τα σύννεφα πάνω απ’το αρχοντικό Προβιού να πυκνώνουν.

Μόνο η Χάδω δεν εμπλέκεται στην κόντρα, καθώς πνίγεται από τις ενοχές για την μικρή Χάιδω και ψάχνει να βρει τρόπους να δει τι θα κάνει με το θέμα αυτό. Κι ενώ ο Γιωργίκης είναι έτοιμος για σκληρές αποφάσεις, η αιφνιδιαστική συνύπαρξη του Σωτηράκη με τον Στράτο στη φυλακή αποδεικνύεται προβληματική, και ο Ζαφείρης, πιστός στο αφεντικό του και στην οικογένεια Ραζίνη, οργανώνει το σχέδιο που του ζήτησε να βάλει σε εφαρμογή με το γράμμα του ο Στράτος.

Φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Sneak preview του αποψινού επεισοδίου: