Οι ιστορίες και τα μυστικά μιας ομάδας σωφρονιστικών υπαλλήλων στις ανδρικές φυλακές Λονγκ Μαρς ξετυλίγονται μέσα από τη νέα αστυνομική-δραματική σειρά «Screw», η οποία θα προβληθεί σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ2 και θα ολοκληρωθεί σε δύο κύκλους.

Τα έξι επεισόδια του Α΄ Κύκλου της σειράς «Screw» θα προβληθούν από την Τρίτη 26 Μαρτίου έως και την Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στις 23:00.

Screw: Η υπόθεση

Η νέα σειρά διαδραματίζεται σε φυλακή και σκιαγραφεί τους ταλαιπωρημένους, εμπνευσμένους χαρακτήρες όσων εργάζονται εκεί. Παρακολουθούμε μια ετερόκλητη ομάδα αστυνομικών που έχει την ευθύνη των ανδρικών φυλακών Λονγκ Μαρς και ο καθένας έχει τη δική του άποψη για τη δουλειά. Οι ιστορίες τους μας αποκαλύπτουν πως συμβαίνουν περισσότερα στις φυλακές από όσα γνωρίζουμε.

Υπεύθυνη για την πτέρυγα Γ είναι η Λι Χένρι, μια αξιωματικός καριέρας που θα έκανε τα πάντα για τους κρατούμενούς της. Υπάρχει, όμως, ένα μυστικό που αν αποκαλυφθεί μπορεί να της κοστίσει τη δουλειά της ή ακόμα και την ελευθερία της.

Από την άλλη, η νεοπροσληφθείσα αστυνομικός Ρόουζ Γκιλ μπλέκεται σε μια επιχείρηση λαθρεμπορίας όπλων, προκειμένου να σώσει τον αδελφό της από μια αδίστακτη συμμορία στην οποία χρωστάει.

Screw: Τι θα δούμε στον πρώτο κύκλο της σειράς

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024, ώρα 23:00 – Eπεισόδιο 1ο: H Λι ζει για τη δουλειά της στις ανδρικές φυλακές Λονγκ Μαρς. Μετά την άφιξη της γοητευτικής, νεαρής Ρόζι, τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο στην πτέρυγα Γ.

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024, ώρα 23:00 – Eπεισόδιο 2ο: Καθώς οι πιέσεις που δέχεται αυξάνονται, πόσο μακριά θα φτάσει η Λι για να σώσει τη δουλειά της; Η Ρόουζ αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά της σε έναν τρομακτικό καινούργιο κόσμο.

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024, ώρα 23:00 – Eπεισόδιο 3ο: Άραγε η Λι θα περάσει τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ αξιωματικού και εγκληματία; Η Ρόουζ εκτελεί μια επικίνδυνη αποστολή.

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024, ώρα 23:00 – Eπεισόδιο 4ο: Η Λι απομονώνεται όλο και περισσότερο από τους συναδέλφους της. Η Ρόουζ παλεύει με τις ενοχές της.

Δευτέρα 1η Απριλίου 2024, ώρα 23:00 – Eπεισόδιο 5o: Η ψυχική υγεία των κρατουμένων φτάνει σε κρίσιμο σημείο σε ένα χαοτικό σύστημα που δεν διαθέτει πόρους

Τρίτη 2 Απριλίου 2024, ώρα 23:00 – Eπεισόδιο 6o (τελευταίο Α΄ Κύκλου): Η ζωή στην πτέρυγα Γ έχει αλλάξει οριστικά και όλοι θεωρούνται ύποπτοι.

Φωτογραφίες από τον πρώτο κύκλο: