Ο Δαμασκηνός προτείνει στον Νικόλα να αναλάβει την εποπτεία της επιτροπής των υποτροφιών του ιδρύματός του, προσπαθώντας έτσι να τον πάρει με το μέρος τους. Ο Νικόλας, από την πλευρά του, προσπαθεί να διαπιστώσει αν τα μυστικά του Λάμπη σταματούν στη συμμετοχή του στους παράνομους αγώνες ή αν ο μαθητής κρύβει κάποιο χειρότερο τραύμα. Με ποια τρομακτική αποκάλυψη έρχεται αντιμέτωπος;

Οι εξελίξεις της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:45 αναμένονται συγκλονιστικές.

Κάνε ότι κοιμάσαι – Spoiler: Ο Νικόλας έρχεται αντιμέτωπος με μια τρομακτική αποκάλυψη

Δευτέρα 25η Μαρτίου 2024, ώρα 21:45 – Επεισόδιο 53: Γιατί προσεγγίζει η Υπηρεσία Πληροφοριών τον Λάκη; Σε μια προσπάθεια να τον πάρει με το μέρος του, ο Δαμασκηνός προτείνει στον Νικόλα να αναλάβει την εποπτεία της επιτροπής των υποτροφιών του ιδρύματός του.

Γιατί ισχυρίζεται ο Σταύρος στην Αστυνομία ότι τον απείλησε ο συμμαθητής του; Τι σχεδίαζε από την αρχή, όταν προσφέρθηκε να πει ψέματα για τον Φλωρή; Ο Νικόλας προσπαθεί να διαπιστώσει αν τα μυστικά του Λάμπη σταματούν στη συμμετοχή του στους παράνομους αγώνες ή αν ο μαθητής κρύβει κάποιο χειρότερο τραύμα.

Γνωρίζει ο Δαμασκηνός ότι η νέα του υπάλληλος είναι η κόρη του Νικόλα; Ο Φλωρής ισχυρίζεται ότι έλεγε ψέματα αυτό το διάστημα για να προστατέψει τη μνήμη του νεκρού συμμαθητή του. Τι αγνοεί ο Νικόλας για τον Χρήστο και πώς θα αντιδράσει όταν μάθει για τη συμμετοχή του στους αγώνες; Με ποιον είχε συνεννοηθεί, για προστασία στο σχέδιό του, να διεισδύσει στις παράνομες συμμορίες των ανήλικων παικτών; Ποια τρομακτική αποκάλυψη περιμένει τον Νικόλα;

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024, ώρα 21:45 – Επεισόδιο 54: Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες θανάτου του νεαρού που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του Γιώργου. Η σχέση της Άννας με τον Ίσσαρη δεν θυμίζει σε τίποτα το ζευγάρι που ήταν κάποτε και αυτό αρχίζει να επηρεάζει τη συνεργασία τους στο Τμήμα Ειδικών Εγκλημάτων και Ερευνών.

Η Αμάντα, πλέον, αμφισβητεί τον Φλωρή και μπορεί να το εκμυστηρευτεί μόνο στις φίλες της. Τι απασχολεί τον Λάκη σε όσα του ζητάει η Υπηρεσία Πληροφοριών; Ο Νικόλας πιστεύει ότι ο θάνατος του νεαρού πυγμάχου συνδέεται με την προσπάθεια εκφοβισμού μαρτύρων για να προστατευτεί ο γιος του Δαμασκηνού.

Ο Αχιλλέας έχει αρχίσει πλέον και αγχώνεται με τις μεθόδους του Δαμασκηνού, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τον φόνο του πυγμάχου. Γιατί συνεχίζει να λέει ψέματα η Νάσια στον Νικόλα για την εταιρεία, στην οποία δουλεύει και πώς αντιμετωπίζει τη συμπάθεια του Δαμασκηνού; Γιατί αντιδρά η Δάφνη στην πίεση του Δαμασκηνού και ποιος θα επισκεφτεί την οικογένεια του Γιώργου μετά το τελευταίο αντίο στον μαθητή;

Φωτογραφίες από τα επόμενα επεισόδια: