Γεμάτο νεύρα και ένταση ήταν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor καθώς η στάση τόσο του Γιώργου Γκιουλέκα όσο και του Γιάννη Περπατάρη ξεσήκωσε αντιδράσεις. Μάλιστα, ο Αλέξης Παππάς και η Κατερίνα Δαλάκα παροτρύνουν τον Γιώργο Γκιουλέκα να αλλάξει ομάδα.

Η ένταση όμως θα συνεχιστεί και στο αποψινό επεισόδιο του Survivor.

«Κάποιοι προσπάθησαν να παρατήσουν το παιχνίδι για να επωφεληθεί η Μπλε Ομάδα» θα αναφέρει ο Αλέξης Παππάς στην κάμερα της παραγωγής ενώ σε συζήτηση στην καλύβα θα πει στον Γιώργο Γκιουλέκα: «Δεν μπορώ να το κρύψω κιόλας και να σε αφήσω να γράψεις στο κούτελο μου τη λέξη μ…ας. Αν δεν μπορείς ή πήγαινε στην άλλη καλύβα ή πήγαινε σπίτι σου».

Όταν οι παίκτες των δύο ομάδων θα μεταφερθούν μπροστά στον Γιώργο Λιανό προκειμένου να ενημερωθούν για το έπαθλο για το οποίο θα αγωνιστούν, η ένταση θα βαρέσει… κόκκινο.

«Δεν θέλουμε να έχεις επικοινωνία, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια του αγώνα με την απέναντι ομάδα» θα πει ο Αλέξης Παππάς ενώ η Κατερίνα Δαλάκα θα τονίσει: «Εγώ η ίδια προτείνω στην παραγωγή, ο Γιώργος να πάει τώρα απέναντι, να μείνουμε μόνοι μας. Δεν μας πειράζει».

Η ομάδα που θα κερδίσει

Μπλε και Κόκκινοι θα αναμετρηθούν για ένα δελεαστικό έπαθλο. Ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει τη νίκη; Θα καταφέρει η Κόκκινη ομάδα να νικήσει επιτέλους ή θα χάσει για Πέμπτη συνεχόμενη φορά;
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers η ομάδα που θα καταφέρει να νικήσει και απόψε θα είναι η Μπλε με τους Κόκκινους να έρχονται αντιμέτωποι με μια ακόμη ήττα.

Ο παίκτης που αποχωρεί

Νίκος Ρικουνάκης, Γιώργος Παπαχαραλάμπους, Γιάννης Περπατάρης και Χριστόφορος Ταξίδης μονομαχούν απόψε για την παραμονή τους στο Survivor.

Ποιος είναι ο παίκτης που θα βγάλει την Κόκκινη μπαντάνα και θα δει την έξοδο από το Survivor;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers, ο παίκτης ο οποίος είναι φαβορί για να αποχωρήσει απόψε (21/3) είναι ο Νίκος Ρικουνάκης.

Η τελική επιβεβαίωση των spoiler αναμένεται απόψε στις 21:00 στο Survivor του ΣΚΑΪ.