Για το νέο της τραγούδι «Χώρισα χθες», με το οποίο όπως είπε ήθελε να απενοχοποιήσει τον χωρισμό της μίλησε η Βανέσα Αδαμοπούλου η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» του Open, το πρωί της Τρίτης (25/07). Και ενώ η συζήτηση προχωρούσε, μια παρέμβαση του Τριαντάφυλλου αναφορικά με τα ζευγάρια που επιλέγουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους προκάλεσε αμηχανία στο πλατό.

«Μήπως φταίει… Περίμενε ρε Μαριάντα. Μήπως φταίει η νέα γενιά; Εσένα ο μπαμπάς σου κι η μαμά σου γιατί είναι μαζί; Εγώ έχασα τον πατέρα μου, αλλά θα ήταν μαζί με τη μαμά μου. Ξέρω τον θείο μου και την θεία μου μαζί, παππούδες και γιαγιάδες. Μήπως φταίει η ζωή που προχωρά κι αλλάζει; Α αυτός είναι πιο ωραίος, α αυτός έχει αμάξι, α αυτός είναι λεφτάς» είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

«Όχι, μιλάς για τελείως διαφορετικό τύπο γυναίκας. Όταν γίνεσαι μαμά, δεν τα βλέπεις αυτού του είδους τα ερεθίσματα» απάντησε η Μαριάντα Πιερίδη.

«Μαριάντα! Είδα τον μπαμπά σου και τη μαμά σου πολύ ωραία» τόνισε ο τραγουδιστής με την Μαριάντα Πιερίδη να τονίζει: «Οι γονείς μου είναι πολύ αγαπημένο ζευγάρι».

«Γιατί οι παλιοί είναι έτσι κι οι σύγχρονοι πάντα χωρίζουν κι είναι διαφορετικοί; Τι έχετε πάθει και χωρίζετε όλοι εσείς;» αναρωτήθηκε ο Τριαντάφυλλος.

«Μας την λέει ο Τριαντάφυλλος, έτσι;» πρόσθεσε η Βανέσα Αδαμοπούλου.

«Απίστευτο έτσι; Θέλουμε μία ολόκληρη εκπομπή και θα σου απαντούσα πραγματικά… Να το πω πιο με μία επικεφαλίδα; Οι γυναίκες είμαστε πιο ανεξάρτητες τώρα, δεν βασιζόμαστε σε κανένα. Στις εποχές εκείνες οι γυναίκες βασίζονταν επάνω στους άντρες τους… Η κάθε μάνα εκείνες τις εποχές τραβούσε τον δικό της Γολγοθά» τόνισε η Μαριάντα Πιερίδη.