Ο τελικός του Survivor All Star είναι σε εξέλιξη και ο Γιώργος Λιανός έδωσε πάσα να προβληθούν ορισμένα αφιερωματικά βίντεο. Η παραγωγή είχε ετοιμάσει ένα βίντεο το οποίο ήταν αφιερωμένο στον παρουσιαστή και στις πιο αστείες στιγμές του.

Ο Γιώργος Λιανός, με τα πειράγματά του, καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού προκαλούσε γέλια στους παίκτες, και όπως χαρακτηριστικά του είπαν, τους αποφόρτιζε με την ενέργειά του.

Το επόμενο αφιερωματικό βίντεο, ήταν για τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες. Πρωταγωνιστές στο βίντεο ήταν οι άνθρωποι της παραγωγής οι οποίοι βρισκόντουσαν επί 6,5 μήνες στο πλευρό των παικτών και φρόντιζαν να είναι όλα τέλεια προτού βγει το πρόγραμμα στον «αέρα» του ΣΚΑΪ.

Ανάμεσα στα πλάνα που ξεχώρισαν ήταν μια τρυφερή σκηνή με πρόταση γάμου. Ο νεαρός άντρας που δουλεύει στην παραγωγή, γονάτισε στην άμμο, στον στίβο μάχης και ζήτησε από την συνάδελφό του και σύντροφό του να τον παντρευτεί προκαλώντας της έκπληξη.

Συγκινημένη, η νεαρή κοπέλα είπε το «ναι» με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη και την συγκίνησή της να είναι εμφανής και έπεσε στην αγκαλιά του.