Ο Γιώργος Λιάγκας είχε καλεσμένο σήμερα στην εκπομπή του «Πρωινό» τον Θάνο Τζήμερο. Ο λόγος της επίσκεψης ήταν να σχολιάσει ο κ. Τζήμερος την σεξιστική ανάρτηση που έκανε στο πρόσωπο της Υπουργού Σοφίας Ζαχαράκη, την οποία χαρακτήρισε «άγαμη και άτεκνη».

Από τα πρώτα λεπτά της συζήτησης «άναψαν τα αίματα» για τα καλά. Ερωτηθείς από τον κ. Λιάγκα για το αν θα αποσυρθεί από την πολιτική, ο πρώην πολιτικός είπε πως «Έχω αποσυρθεί από την πολιτική, απλώς έχω άποψη σαν πολίτης». «Η πολιτική είναι βόθρος και αυτό αποδείχτηκε από την επίθεση την οποία δέχτηκα για ένα σχόλιο το οποίο χαρακτηρίστηκε σεξιστικό» ανέφερε αρχικά ο κ. Τζήμερος και πρόσθεσε:

Κι εγώ μέχρι τα 53 μου ήμουν άγαμος και άτεκνος. Αν εσείς πείτε ότι ήμουν άγαμος και άτεκνος, αυτό είναι σεξιστική επίθεση εναντίον μου; Γιατί ήταν σεξιστική επίθεση αυτό που έκανα; Από πού προκύπτει το σεξιστικό; Κύριε Λιάγκα, εκτίθεστε. Εγώ είπα ότι δεν είναι η καταλληλότερη επιλογή για να είναι υπουργός οικογένειας. Το σεξιστικό δεν ισχύει. Εγώ δεν έκρινα την κυρία Ζαχαράκη, αλλά την επιλογή του πρωθυπουργού», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Θάνος Τζήμερος.

Ο Γιώργος Λιάγκας διαφωνούσε κάθετα με όσα έλεγε ο Θάνος Τζήμερος και τον ρωτούσε για την ανάρτηση που έκανε και η οποία προκάλεσε αντιδράσεις. Ο Θάνος Τζήμερος, μάλιστα, κάποια στιγμή εξερράγη που μιλούσαν όλοι μαζί και σε έντονο ύφος είπε: «Αφήστε να τελειώσω γ@@@@@ μια φορά».