Τη Χριστιάνα Κοχλατζή ξενάγησε την Πέμπτη (22/6) στο σπίτι της στο Κρυονέρι η Ισμήνη Καλέση και στη συνέντευξή της στο Happy Day η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη ζωή της και την καθημερινότητά της με τις 40 περίπου γατούλες της, αλλά και τον λόγο που αποφεύγει να επικοινωνεί με ανθρώπους του θεάτρου προκειμένου να ζητήσει δουλειά.

«Το σπίτι μου ανήκει στις γάτες. Φροντίζω και τις γάτες της γειτονιάς. Θυμάμαι όλα τα ονόματα. Τις έχουμε σώσει και τις έχουμε στειρώσει. Τις έχω με δικά μου έξοδα. Τους ανθρώπους δεν τους πολυσυμπαθώ. Οι γάτες είναι καλά πλάσματα, οι άνθρωποι δεν είναι, είναι εγωκεντρικοί, άπληστοι, αχάριστοι. Έχω περίπου 40 γάτες. Έχω “επενδύσει” στις γάτες γιατί μόνιμα ακούω “ευχαριστώ” με τον τρόπο τους. Πάντα ήμουν μοναχικός άνθρωπος, εσωστρεφής τύπος, αυτό μπορεί να μη φαίνεται προς τα έξω. Γάτα είχα από τα 5, δεν μπορεί κανείς να μου πει ότι “λώλανε αυτή τώρα και το έριξε στις γάτες γιατί δεν έχει τι να κάνει”. Και έχω τι να κάνω και ο χρόνος μου είναι γεμάτος και διαβάζω πολύ και αν μπορέσω θα σπουδάσω κάτι ακόμα. Ήθελα σαν τρελή κτηνιατρική» είπε η ηθοποιός και αναφορικά στα επαγγελματικά της σημείωσε:

«Έχω κόψει το ψάξιμο για δουλειά. Ποτέ στη ζωή μου δεν έψαχνα για δουλειά, πάντα με έψαχναν. Το θεωρώ ηλίθιο να τηλεφωνώ για να βρω δουλειά, αφού ξέρουν ποια είμαι και τι κάνω και δεν ξέρουν ότι μπορώ να κάνω πολλά περισσότερα. Έχω κάνει πολύ θέατρο στη ζωή μου, κινηματογραφικές ταινίες και κάποιες βιντεοκασέτες για τις οποίες έχω κατηγορηθεί, αλλά σκασίλα μου μεγάλη» υπογράμμισε χαρακτηριστικά η Ισμήνη Καλέση, η οποία έχει αναφερθεί στο παρελθόν για την ετικέτα της «ελαφριάς» που της έχουν κολλήσει «όσες φορές έπαιζα στις ταινίες και έκανα την ελαφριά, δεν σήμαινε ότι ήμουν και ελαφριά. Δεν είχα δώσει εγώ δικαιώματα, τα έπαιρναν μόνοι τους. Δηλαδή αυτή την ετικέτα μόνοι τους την κολλούσαν».

Σε προηγούμενες συνεντεύξεις της επίσης και ερωτηθείσα για την… απουσία της από τα καλλιτεχνικά δρώμενα είχε τοποθετηθεί πως «Υπάρχουν ρόλοι για εμένα, αλλά δεν πληρώνουν. Δεν είναι ψώνιο η δουλειά μου, πρέπει να βγάζω λεφτά» και επίσης «Δεν εκτιμώ τον χώρο και ούτε εκείνος με εκτιμάει. Το παρασκηνιακό του περιβάλλον ποτέ δεν μου άρεσε και τότε ήμουν δυστυχισμένη».