Την έλευση του 2023, μαζί με γνωστούς και φίλους γιόρτασε η Μαρίνα Πατούλη σε γνωστή καφετέρια της Λυκόβρυσης, εκεί όπου μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Η ίδια θα είναι υποψήφια στις εκλογές για Δήμαρχος Πεύκης -Λυκόβρυσης.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για την απόφασή της να κρατήσει το επώνυμο του Γιώργου Πατούλη, η ίδια απάντησε: «Το όνομά μου είναι Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, είναι κάτι με το οποίο έχουμε πορευτεί και οι δύο μαζί, είναι κοινής αποδοχής και είμαστε χαρούμενοι και οι δύο να κατακτήσουμε τους στόχους μας».

Η Μαρίνα Πατούλη αντέδρασε και η αγανάκτησή της ήταν εμφανής όταν άκουσε για τον Βλάσση Χολέβα, με τον οποίο μέχρι προσφάτως έκαναν κοινές εμφανίσεις μετά το φημολογούμενο ειδύλλιο που έζησαν: «Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ».

«Η αλήθεια είναι ότι το έχω συνηθίσει πλέον και θεωρώ πως όταν είσαι αναγνωρίσιμο πρόσωπο έχεις το χρέος μαζί με τα θετικά να ακούς και τα αρνητικά. Θα ήταν αχαριστία εκ μέρους μου να νιώθω άσχημα με τη δημοσιότητα. Δεν θα ασχοληθώ με το ρούχα στο επίπεδο του επιχειρείν. Το μαγαζί μου στην Μύκονο το έχει αγοράσει ένας γνωστός επιχειρηματίας…» είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Και απέφυγε περισσότερες ερωτήσεις: «Ρε λύσσα με τον Χολέβα! Τα έχω πει όλα αυτά. Άλλη ερώτηση έχουμε;» είπε στη συνέχεια, ενώ αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις της Μαρίας Καρλάκη, με την οποία φέρεται να συνδέεται ο Βλάσσης Χολέβας τόνισε: «Παιδιά σας παρακαλώ όχι άλλο κίτρινο! Πώς έλεγε ο Κούρκουλος όχι άλλο κάρβουνο; Πράγματα που αφορούν εσωστρέφεια, δεν τα βλέπω στο οπτικό μου πεδίο. Δεν το ακούω αυτό. Τίποτα. Κανένα σχόλιο».

Στη συνέχεια του βίντεο και ενώ σχολίαζαν τα όσα είπε η Μαρίνα Πατούλη, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε άθελά της ότι η ίδια και ο Βλάσσης Χολέβας συγκατοικούσαν.