Την Αναστασία Τσιλιμπίου τη βλέπουμε αυτήν την περίοδο στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», όπου έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το ταλέντο της.

Η γοητευτική ηθοποιός έκανε δηλώσεις στην κάμερα της «Super Κατερίνα», όπου μίλησε για τον ρόλο της, ενώ αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στα social media, όταν είχε λάβει μέρος σε τηλεπαιχνίδι, επειδή δε θυμόταν ότι η Ρούλα Κορομηλά παρουσίαζε το «Μπράβο».

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ο ρόλος της, ως Μυρτώ, στη σειρά ξεκινά να ξετυλίγεται και αναμένονται σοκαριστικές εξελίξεις.

«Μου αρέσει που είμαι μέρος της σειράς και είμαι δίπλα σε τόσο υπέροχους συνεργάτες. Περιμένουμε να δούμε πολλά από τον ρόλο της Μυρτούς, τώρα ξετυλίγεται ο χαρακτήρας μου και θα υπάρξει σοκαριστική εξέλιξη. Τα ψέματά της, όμως, κάνουν περίπλοκη τη σχέση της με τον Μανώλη», τόνισε.

Αναφέρθηκε στη συνέχεια και στην προσωπική της ζωή, αλλά και τα σχόλια που έλαβε στη συμμετοχή της στο «Ρουκ Ζουκ».

«Μου αρέσει να μπορώ να μοιραστώ μία φωτογραφία, ένα βίντεο με τη σχέση μου. Είναι κάτι σημαντικό στη ζωή μου η σχέση μου αλλά προτιμώ να μιλάω για τη δουλειά μου. Ο σύντροφός μου δεν έχει καμία σχέση με το χώρο. Δεν αντιμετώπισα δυσκολίες όταν ασχολήθηκα μικρή με την υποκριτική

Είχα πάει σε τηλεπαιχνίδι και επειδή δεν θυμόμουν ποια ήταν η παρουσιάστρια του “Μπράβο”, έγραψαν τόσο άσχημα και χυδαία σχόλια. Γνωρίζω την Κορομηλά, την θαυμάζω, ήξερα ότι ήταν παρουσιάστρια του “Μπράβο”. Αλλά εκείνη τη στιγμή δεν μου ήρθε και είπα “τι μου λες; Είμαι 24”. Και ο κόσμος έγραψε τόσο άσχημα και χυδαία σχόλια και ήταν αχρείαστα τα σχόλια» υπογράμμισε.