Με περισσότερες από 40 σειρές να διεκδικούν την εύνοια και την προτίμηση του κοινού στη φετινή τηλεοπτική σεζόν, η εκπομπή «Mega Stories» με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου, στο επεισόδιο που προβλήθηκε ξημερώματα της Τρίτης (6/12) από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Mega, ασχολήθηκε με τη μυθοπλασία στην ελληνική τηλεόραση.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου συζήτησε μεταξύ άλλων και με τον Μανούσο Μανουσάκη για τη σημασία του να γνωρίζεις με το βιωματικό τρόπο την κοινωνική ομάδα που θες να παρουσιάσεις τηλεοπτικά αλλά και για τις δημιουργικές ρήξεις ανάμεσα σε σκηνοθέτες και σεναριογράφους.

Ο διάσημος σκηνοθέτης πολλών μεγάλων επιτυχιών μοιράστηκε μία ιστορία από τους «Ψίθυρους Καρδιάς», που έγραψαν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

«Γυρίζουμε τη σκηνή του γάμου της Ερατούς. Όλα τα Άνω Λιόσια είναι εκεί, οι κοπελίτσες δοκιμάζουν τα φορέματά τους… Μία εβδομάδα και έκανα πρόβες το πως θα χορέψουν. Έχουμε στήσει τα τραπέζια κι έχουμε νοικιάσει 500 καρέκλες για να έρθει όλος ο κόσμος κι ήρθε όλος ο οικισμός. Η σειρά έπαιζε Δευτέρα κι εμείς τα νυχτερινά γυρίσματα τα κάναμε Δευτέρες λόγω των θεάτρων που μπορούν οι ηθοποιοί. Η σειρά έπαιζε 10 το βράδυ και στις 21.30 άρχισαν να φεύγουν. Πού πάτε; Πάμε να δούμε το επεισόδιο και θα ξανάρθουμε. Πήγαν κι ήρθαν ξανά για το γύρισμα», είπε ο Μανούσος Μανουσάκης.

Συνέχισε με ακόμη ένα… σπαρταριστό περιστατικό από την ίδια σειρά. «Έχουμε μια σκηνή, που έχει δώσει το πρώτο φιλί η Ερατώ με τον Απόστολο και γυρνά σπίτι της βράδυ, που ο οικισμός είναι άδειος και μπαίνει στο χολ με ένα μεγάλο καθρέφτη. Βγάζει το πουκάμισό της από τη μέση και πάνω κι αρχίζει να αισθάνεται το σώμα της. Όταν παίχτηκε το επεισόδιο, γύρισαν όλες οι γυναίκες Ρομά και με περικύκλωσαν. Ντροπή Μανουσάκη, ρεζίλι μας έκανες».

«Έρχεται η στιγμή που θα γυρίσουμε ερωτική σκηνή», είπε παρακάτω. «Πιο σεμνή ερωτική σκηνή δεν έχω κάνει φοβούμενος τις αντιδράσεις. Μόνο μάτια και χέρια κοντινά. Παίζεται και με μεγάλη αγωνία περιμένω τι θα μου πούνε και γυρνάνε και μου λένε έτσι μπράβο Μανουσάκη με άντρα, όχι μόνη της», αποκάλυψε ο Μανούσος Μανουσάκης.