Με ύψος 1,82μ, η 18χρονη Τζούλια από την Ουκρανία περπάτησε μπροστά στους κριτές του GNTM εντυπωσιάζοντας τους αρχικά με την πασαρέλα της και το παρουσιαστικό της. Μόλις όμως η νεαρή έφτασε μπροστά τους, οι κριτές εντυπωσιάστηκαν και από την ομορφιά της.

Τo 18χρονο μοντέλο πάσχει από λεύκη η οποία της παρουσιάστηκε σε μικρή ηλικία ύστερα από ένα σοκ που πέρασε και εξαιτίας της οποίας, όταν ήταν μικρή και κατά τα σχολικά της χρόνια, άκουγε αρνητικά σχόλια.

«Το έπαθα στα 6 μου γιατί έπαθα ένα σοκ. Ήμασταν σε ένα οικογενειακό τραπέζι και κάποιοι οικογενειακοί μας φίλοι τσακωνόντουσαν και με τραυμάτισε ψυχικά. Την επόμενη μέρα που ξύπνησα το μισό μου πρόσωπο ήταν λευκό. Όταν ήμουν στο Γυμνάσιο, που ήμασταν πιο μικρά κι ανόητα παιδιά, άκουγα διάφορα σχόλια, όπως σαλάμι αέρος, αγελαδίτσα. Με επηρέαζαν πολύ ψυχολογικά. Δεν μου άρεσε, το έκρυβα, το έβαφα αλλά κατάλαβα ότι δεν υπάρχει λόγος κι ότι είναι τέλειο. Όποιος έχει κάτι διαφορετικό επάνω του, να μην ντρέπεται για αυτό» εξομολογήθηκε η νεαρή κοπέλα.

Αρκετά συχνά, εξαιτίας της λεύκης, παρατηρείται ο αποχρωματισμός στα φρύδια και τις βλεφαρίδες. Η νεαρή Τζούλια έχει αποχρωματισμό φρυδιού και βλεφαρίδας μόνο στο ένα της μάτι. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Τάσος Σοφρωνίου, η λεύκη δεν είναι το μοναδικό που αξίζει επάνω της και πως έχει όλες τις προοπτικές να γίνει supermodel.

Με τέσσερα εύκολα «ναι» που την έκαναν να συγκινηθεί το νεαρό μοντέλο πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM.