Στο… ακουστικό τους εξακολουθούν ν’ αναμένουν παρουσιαστές και δημοσιογράφοι στο Mακεδονία TV, των οποίων οι εκπομπές επρόκειτο να βγουν στον αέρα -όπως είχαν ενημερωθεί- μετά τις περιφερειακές εκλογές.

Ο λόγος για τις εκπομπές «Metro» με τον Σόλωνα Αμπατζή, «Κορίτσια για σπίτι» με τις Ελένη Τσολάκη, Χριστίνα Κανατάκη καθώς και μία ταξιδιωτική εκπομπή με παρουσιάστρια τη Μαρία Γουγουτσά, οι οποίες δεν θα βγουν προς το παρόν τουλάχιστον στον αέρα, περιμένοντας νεότερα από τη νέα σεζόν. Μάλιστα, να σημειωθεί ότι το μαγκαζίνο με τη Γουγουτσά έχει γυριστεί εδώ και έναν χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόγραμμα του καναλιού μέχρι και τον Φεβρουάριο θα «βαδίσει» ως έχει, δηλαδή με την προβολή της τουρκικής σειράς «Gumus», η οποία και θα «μετακομίσει» αργότερα στον ΑΝΤ1 -όπως έγινε και με τη μεγάλη επιτυχία «Χίλιες και μία νύχτες»- καθώς και με τις μεταδόσεις ξένων σειρών όπως το αμερικάνικο «Παντρεμένοι με παιδιά», το ιταλικό «Police district» και τη μεξικανικής παραγωγής «Bajo Las Riendas del amor”».

Άλλο σταματά, άλλο αρχίζει

Όσο για την περιπέτεια ιταλικής παραγωγής «Intelligence», προς το παρόν «αποσύρεται» από το πρόγραμμα μέχρι νεωτέρας, δίνοντας τη θέση της στο «Trapped», μια σειρά που παρουσιάζει μερικές από τις μεγαλύτερες διασώσεις μέσα στο πέρασμα του χρόνου αλλά και στην αμερικάνικη παραγωγή «Zero hour», ένα πρόγραμμα που δραματοποιεί τις ώρες μερικών από τα πιο αξιοσημείωτα ιστορικά γεγονότα, δεδομένου ότι ξετυλίγονται λεπτό προς λεπτό για χάρη του τηλεοπτικού κοινού. Επίσης, την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινά και μια νέα καθημερινή εκπομπή (20.00) με τίτλο «Όλα στο πρόγραμμα», με παρουσιάστρια τη Χριστίνα Γκίρμπα.

Πηγή: makthes.gr