Στην καταπακτή έπεσε η Έλενα και ο Στέφανος μετά την πρώτη δοκιμασία του Total Blackout. Φρέσκα καρότα, ένα λούτρινο λαγουδάκι, ένας άνθρωπος με στολή αλεπούς και ένας άνθρωπος με στολή λιονταριού ήταν όσα έπρεπε οι παίκτες να βάλουν στην σωστή σειρά ώστε να σχηματίσουν την τροφική αλυσίδα.

Ο Gingerbread Bae ήταν αυτός που το έριξε στο τραγούδι για να μπορέσει να κοντρολάρει το φόβο του ενώ ο Κώστας Φραγκολιάς άρχισε να ψηλαφίζει τη μακριά μύτη της αλεπούς για να μπορέσει να καταλάβει τι ακριβώς είναι. Οι περιγραφές του βέβαια έκαναν τον φίλο και συνεργάτη του, Λευτέρη να βάλει τα γέλια. Τα καρότα βέβαια ήταν αυτά που δυσκόλεψαν τον Λευτέρη Μητσόπουλο. «Αααα! Τι είναι αυτό ρε μ…ες!» ήταν η πρώτη του αντίδραση όταν ακούμπησε τα καρότα και όταν συνειδητοποίησε τι ακουμπάει έβαλε τα γέλια και εκείνος με την αντίδραση του.

«Με άγγιξε, με άγγιξε, μολύνθηκα! Θα πεθάνω!» φώναζε η Αγγελική Μανουσάκη όταν έπιασε το «λιοντάρι».

«Χριστίνα αυτό θα το πληρώνεις μια ζωή!» ήταν η υπόσχεση της Χρύσπας στην Χριστίνα Βραχάλη όταν της ζήτησε να βάλει το χέρι της σε ένα κλουβί.

Το ζευγάρι που νίκησε τη δεύτερη δοκιμασία γιατί τα πήγε καλύτερα σε χρόνο ήταν ο Gingerbread Bae και η Αγγελική ενώ το ζευγάρι που αποχώρησε σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού ήταν η Χριστίνα Βραχάλη και η Χρύσπα.