Διάσημοι και Μαχητές πάλεψαν για να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor. Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στον στίβο μάχης όμως για άλλη μια φορά, η ομάδα των Διασήμων φάνηκε αποτελεσματικότερη.

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας μετά την νίκη τους μεταφέρθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να δουν τα μηνύματα που τους είχαν στείλει συγγενείς και φίλοι. Ανάμεσα τους και ο Απόστολος Ρουβάς. Μετά την αφιέρωση που είχε κάνει ο μάγειρες στον αδερφό του, Σάκη Ρουβά, οι χρήστες του twitter περίμεναν πως θα τον έβλεπαν στο έπαθλο. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη, και οι χρήστες του twitter απογοητεύτηκαν και αναρωτήθηκαν πού είναι ο Σάκης Ρουβάς.

Γκρίνια επικρατεί στην παραλία των Μαχητών

Την ίδια ώρα που οι Διάσημοι έτρωγαν και έβλεπαν τα μηνύματα των αγαπημένων τους προσώπων, στην παραλία των Μαχητών επικρατούσε γκρίνια για την ήττα αφού οι παίκτες είναι σχεδόν δυο εβδομάδες νηστικοί.

Πιο εκνευρισμένη από όλους φάνηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία πέταξε τα… βέλη της στους συμπαίκτες της ότι δεν είναι υποστηρικτικοί κατά τα αγωνίσματα.