Στο κρατητήριο θα παραμείνει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μέχρι να απολογηθεί έπειτα από δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του σε βαθμό κακουργήματος. Οι χρήστες του twitter αλλά και η κοινή γνώμη φαίνεται πως έχει την ίδια απορία όμως. «Ήξεραν ή όχι οι Ράδιο Αρβύλα τη δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου;» ενώ εντύπωση προκαλεί, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star Channel, το γεγονός, ότι «εξαφανίζονται» εκπομπές από το internet.

Οι χρήστες του twitter, έψαξαν και βρήκαν ένα απόσπασμα από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα από το μακρινό 2010 στο οποίο οι συντελεστές της εκπομπής φέρονται να αφήνουν υπονοούμενα προς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο σε σχέση με το θέμα της μαγνητοσκόπησης ροζ βίντεο.

Το απόσπασμα χρονολογείται από τις 25 Μαρτίου του 2010 και οι Ράδιο Αρβύλα σε αυτό αποφασίζουν να ασχοληθούν με το θέμα της βιντεοσκόπησης ερωτικών σκηνών αλλά και τη δημοσιοποίηση τους. Στο συγκεκριμένο απόσπασμα, οι Ράδιο Αρβύλα ακούγονται να κάνουν πλάκα και χοντροκομμένα αστεία με το θέμα ενώ η κάμερα «πιάνει» τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, όπως αναφέρεται στο δελτίο ειδήσεων του Star Channel, να είναι αμήχανος και να δαγκώνεται.

«Αυτή η υπόθεση της βιντεοσκόπησης των ερωτικών σκηνών έχει πολλή πλάκα. Και είναι και δύσκολη… Συνωμοτεί το σύμπαν… Θα σας πω μετά…» ακούγεται να λέει κάποια στιγμή ο Αντώνης Κανάκης ενώ ο Γιάννης Σερβετάς σχολίασε πως: «Αν χρειαστεί βοήθεια, κάποιο χέρι, υπάρχει πάντα ο φίλος εδώ».

Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο απόσπασμα είναι πριν 11 χρόνια ενώ η πρώτη γυναίκα η οποία κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ανέφερε πως τον γνώρισε πριν 5 χρόνια.

Το «εξαφανισμένα» βίντεο

Οι «Ράδιο Αρβύλα» στο πρόσφατο παρελθόν και συγκεκριμένα πριν από έναν μήνα είχαν ασχοληθεί και σχολιάσει τη διαρροή των ερωτικών σκηνών ζευγαριού του Big Brother στο διαδίκτυο.

«Όχι μόνο κάθονται στο κοντρόλ της παραγωγής και παρακολουθούν δυο ανθρώπους να κάνουν σεξ και γελάνε εις βάρους τους, αλλά το διαρρέουν και στο διαδίκτυο» σχολίασε τότε ο Αντώνης Κανάκης.

Το απόσπασμα, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star Channel, υπάρχει μόνο στον κόσμο του twitter καθώς στην επίσημη σελίδα των Ράδιο Αρβύλα στα social media και στο YouTube δεν υπάρχει.