Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε την Τρίτη (16/11) ο Νικόλας Ράπτης και μίλησε για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», την «κόντρα» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ απάντησε και για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του σόου. Αλλά και στο ερώτημα: Θα πάει σε ριάλιτι επιβίωσης:

Για ποιο λόγο αναβλήθηκε η πρεμιέρα και από Νοέμβρη πάει Γενάρη;

«Δεν ξέρω τον λόγο που αναβλήθηκε η πρεμιέρα, γι’ αυτά πρέπει να μιλήσετε με το κανάλι. Δεν έχω καμιά γνώση του τί γίνεται, εγώ είμαι ένας στρατιώτης του καναλιού, πηγαίνω, αυτά που είναι να γυρίσω τα κάνω και φεύγω», είπε και στην ερώτηση «λένε πως δεν είχατε ταλέντα» ανέφερε: «Δε νομίζω πως είχαμε έλλειψη ταλέντων από όσα έχω δει!. Σου λέω, αυτά είναι θέματα του καναλιού, στα οποία δεν ανακατεύομαι».

Έχει κόντρα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου;

«Η μόνη κόντρα που έχω με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι ποιος θα φάει τα τορτελίνια στο break. Τα προλαβαίνει και δεν μένουν για μένα».

Η δημοσιογράφος επέμενε και στη συνέχεια για την αναβολή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και τον ρώτησε αν έχει ενημερωθεί ότι θα πάνε πίσω οι ημερομηνίες, ώστε να κάνει το πρόγραμμά του: «Δεν ξέρω, δεν έχω καμιά επίσημη ενημέρωση. Έχω τις ημερομηνίες, οι οποίες έχουν βγει, συνεχίζονται οι εγγραφές, έχουμε και τώρα εγγραφές και τον Δεκέμβριο, όπως ήταν εξ’ αρχής και θα τελείωνε τον Φεβρουάριο, δεν ξέρω τώρα να σου πω» και η δημοσιογράφος για να το… κλείσει το θέμα του ανέφερε πως και αυτός ο μήνας τελειώνει και δεν υπάρχει κάποιο… τρέιλερ που να λέει ότι έρχεται στις οθόνες σας τότε.

Θα πάει σε ριάλιτι επιβίωσης ήταν η επόμενη ερώτηση;

«Όχι, έχω θέμα σοβαρό με την πείνα και έχω θέμα σοβαρό με τα πόδια μου, οπότε δεν θα πήγαινα» τόνισε ο Νικόλας Ράπτης.