Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η Μαντώ Γαστεράτου το πρωί της Πέμπτης και μίλησε για την καθημερινότητα της με το παιδί της αλλά και τα επαγγελματικά της βήματα.

«Κάθε μέρα τον κοιτάζω μέσα στα μάτια και του λέω ότι είμαι ερωτευμένη μαζί του» είπε η Μαντώ Γαστεράτου για τον γιο της ενώ τόνισε πως από την στιγμή που έγινε μητέρα, ενηλικιώθηκε.

«Μου έχει βγάλει μια πολύ τρυφερή πλευρά μου και νιώθω ότι από τη στιγμή που έγινα μητέρα ενηλικιώθηκα. Τη στιγμή που τον κράτησα στα χέρια είπα “Ενηλικιώθηκες Μαντώ!”. Το δικό μου εσωτερικό παιδί μεγαλώνει μαζί του. Άλλαξε ο τρόπος που σκέφτομαι και συμπεριφέρομαι. Άλλαξα απότομα. Έχω αποχωριστεί εκείνο το κομμάτι το πιο αυθόρμητο, το πιο παρορμητικό και πια είμαι πολύ πιο ώριμη εξαιτίας του Γιώργου» είπε η Μαντώ Γαστεράτου για το ρόλο της ως μητέρα.

Η αντικατάσταση στο «Mega Star»

Για την αντικατάσταση στο «Mega Star» όπου βρισκόταν στο τιμόνι της παρουσίασης την προηγούμενη σεζόν, η Μαντώ Γαστεράτου τόνισε: «Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις πριν τις καλοκαιρινές διακοπές τον Ιούλιο με θετικό πρόσημο. Είχαμε συζητήσει και για κάποιες αλλαγές. Έφυγα για καλοκαιρινές διακοπές και μετά τον Σεπτέμβρη πληροφορήθηκα ότι τελικά δεν θα είμαι εγώ στον ρόλο της παρουσίασης. Σίγουρα με στεναχώρησε. Ήταν κάτι που είχα προγραμματίσει και περνούσα πολύ ωραία. Παρόλα αυτά φεύγω με θετικό πρόσημο γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία και το έζησα. Ήθελα να το κάνω. Είναι κάτι που είναι κοντά στα νερά μου. Κάνω τόσα χρόνια ραδιόφωνο».

Σε ότι αφορά τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, η Μαντώ Γαστεράτου ανέφερε πως τηλεοπτικά δεν έχει κανονίσει κάτι. «Ήθελα να πάρω την απόστασή μου απ’ όλα αυτά, κάνω ένα διάλειμμα και ό,τι έρθει θέλω να το εξετάσω αυτή τη φορά. Θέλω να σταματήσω πια να προσαρμόζομαι. Κάθε φορά που μου έρχεται μια τηλεοπτική πρόταση το πρώτο που κάνω είναι να προσαρμόζομαι και να μην δέχομαι την κατάσταση ως αλλαγή. Αυτό μου αφήνει κάποια ερωτηματικά και δεύτερες σκέψεις για το πόσο ταιριάζω κάθε φορά» είπε η παρουσιάστρια.