H πιο hot season ever στο Novasports κάνει σέντρα στις 12 Αυγούστου. Με τον εμπλουτισμό του premium sports περιεχομένου, οι συνδρομητές Novasports θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν πλέον το αγαπημένο τους πρόγραμμα με περισσότερους από 3.000 αγώνες μέσα από 9 πλέον κανάλια, έξι πλήρως ανανεωμένα (Novasports1, Novasports2, Novasports3, Novasports4, Novasports5, Novasports News) και τρία καινούργια (Novasports Prime στη θέση 300, Novasports6 στη θέση 306, Novasports Start στη θέση 307), με ακόμη πιο δυναμική παρουσίαση των Live αγώνων, με νέο look, με κάθε κανάλι αποκλειστικά αφιερωμένο για κάθε αθλητικό προορισμό.

Έτσι, οι συνδρομητές Novasports από την Παρασκευή 13 Αυγούστου έως και την Τρίτη 17 Αυγούστου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν περισσότερες από 40 συναρπαστικές αναμετρήσεις από τα γήπεδα της Ισπανίας με La Liga Santander και La Liga SmartBank, της Γερμανίας με Bundesliga και 2.Bundesliga αλλά και Super Cup, της Ιταλίας με Coppa Italia, της Γαλλίας με Ligue 1, της Αγγλίας με EFL Championship, της Ολλανδίας με Eredivisie, του Βελγίου με Jupiler Pro League και των ΗΠΑ με MLS.

Η La Liga Santander, ένα από τα κορυφαία και πιο δημοφιλή πρωταθλήματα σε όλο τον πλανήτη, με το υπέροχο θέαμα στο χορτάρι, με τους εμβληματικούς συλλόγους, τους κορυφαίους αστέρες και τους σπουδαίους προπονητές, συνθέτουν ένα ανεπανάληπτο… χαρμάνι που θα σερβίρεται αποκλειστικά από την Παρασκευή 13 Αυγούστου και για τις επόμενες πέντε (5) σεζόν, έως το 2025-2026, στους συνδρομητές του Novasports. Οι λάτρεις του ισπανικού ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν αποκλειστικά πάνω από 380 αγώνες ετησίως της 1ης και 2ης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος, πιο γνωστές ως La Liga Santander και La Liga SmartBank αντίστοιχα, καθώς και των αγώνων Play-off.

Παράλληλα, σέντρα κάνει στις 13 Αυγούστου και το θεαματικό πρωτάθλημα της Bundesliga και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα παίζει μπάλα αποκλειστικά στο Novasports. Οι φίλοι του γερμανικού ποδοσφαίρου θα απολαμβάνουν τους αγώνες της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας της γερμανικής Bundesliga, το ετήσιο παιχνίδι του γερμανικού Σούπερ Καπ, καθώς και τους αγώνες Play Off ανάμεσα στις δύο πρώτες κατηγορίες.