Υπερήρωες, γονείς σε άγχος και παιδιά που πρέπει να ανταπεξέλθουν στη κληρονομιά που βαραίνει τους ώμους τους.

Αυτά είναι τα βασικά συστατικά της νέας σειράς του Netflix, «Jupiter’s Legacy» η οποία φέρει την υπογραφή του Mark Millar και έκανε πρεμιέρα σήμερα στην πλατφόρμα.

Εντυπωσιακές μάχες, εφέ που καθηλώνουν και μια ιστορία η οποία κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι μερικά απ’ όσα περιλαμβάνονται στο , «Jupiter’s Legacy» και προδίδονται και από το επίσημο trailer.

Αξίζει να σημειωθεί πως πίσω από την σκηνοθεσία της σειράς βρίσκεται ο πρώην σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός του πετυχημένου «Daredevil», Steven S. DeKnight.

Η πλοκή

Οι μεγαλύτεροι ήρωες του κόσμου, όσοι κρατούσαν ασφαλείς τους πολίτες, έχουν πλέον γεράσει. Τα χρόνια πέρασαν και τα κατορθώματα τους αλλά και η βαριά ευθύνη τους έχει περάσει πλέον στα παιδιά τους.

Εκείνα όμως από την μεριά τους αγωνιούν για το αν θα καταφέρουν να σταθούν αντάξια στο ύψος των κατορθωμάτων των γονιών τους. Οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες.

Η ιστορία της σειράς «Jupiter’s Legacy» ξεκινάει από τη δεκαετία του ’30 τότε που η πρώτη γενιά των υπερηρώων απέκτησε τις δυνάμεις της και έκαναν την εμφάνισή τους. Πλέον, με τα χρόνια να έχουν περάσει και η πείρα τους στην αντιμετώπιση του κακού να είναι περισσότερη από ποτέ, τιμώνται ως «γηραιότεροι φύλακες» και το δύσκολο έργο έχουν αναλάβει τα παιδιά τους.

Η σειρά του Netflix έχει αρκετά flashback, κάτι το οποίο είχε μαρτυρήσει ο ίδιος ο δημιουργός της σε παλιότερη συνέντευξη του. «Διασχίζει όλο το χρόνο και τον χώρο και εξηγεί το μυστήριο της ανθρώπινης ύπαρξη, όλα μέσα σε μία ιστορία υπερηρώων» είχε πει ο Mark Millar.

Πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό στο Instagram του Newsbeast και διεκδικήστε 10 αντίτυπα του βιβλίου «JUPITER’S LEGACY – ΒΙΒΛΙΟ ΕΝΑ» των Frank Quitely & Mark Millar.

Περισσότερα εδώ: