Τέτοια μέρα, 21 Ιουνίου, πριν τέσσερα χρόνια, «ανέβηκε στον αέρα» του ίντερνετ ένα σάιτ που άλλαξε τα δεδομένα του Διαδικτύου. Το newsbeast.gr ήρθε σε μια χρονική συγκυρία που η ελληνική διαδικτυακή ενημέρωση ήταν ακόμη υπό ανάπτυξη.

Με μοντέρνο και εύχρηστο lay out, συνεχή ενημέρωση και πρωτοποριακή, για το είδος του, λογική, παρουσιάσαμε μια διαφορετική πρόταση που αγκαλιάστηκε άμεσα από εκατομμύρια αναγνώστες.

Εδραιωθήκαμε σύντομα ως ένα έγκυρο ειδησεογραφικό σάιτ με γρήγορη ενημέρωση. Μέσα σε λίγους μήνες, βρεθήκαμε στις πρώτες θέσεις επισκεψιμότητας και μέχρι σήμερα όλοι εσείς επιλέγετε σταθερά το newsbeast.gr για την ενημέρωσή σας.

Η εμπιστοσύνη που δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια στο newsbeast.gr μας τιμά και μας δίνει το κίνητρο να προσπαθούμε συνέχεια για το καλύτερο, σύμφωνα και με όσα επιτάσσουν οι ανάγκες του διαδικτύου.

Η επίτευξη των στόχων μας, είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς μιας ολοκληρωμένης ομάδας επαγγελματιών που εργάζεται… non stop. Όλοι εμείς νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για την ανταπόκρισή σας. Ένα σάιτ στηρίζεται στους αναγνώστες του και το newsbeast.gr έχει… γερές βάσεις!

Εδώ και τέσσερα χρόνια, στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο έχουν συμβεί… σημεία και τέρατα. Το newsbeast.gr τα κάλυψε με αντικειμενικότητα, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά…

Σας ευχαριστούμε…
newsbeast.gr