Μόνο κολακευτικά δεν είναι τα σχόλια του BBC για τα όσα έγιναν στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα στον επαναληπτικό του Κυπέλλου.

Αναφορά για τα επεισόδια κάνει και το γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, όπου μεταξύ άλλων, υπογραμμίζεται: «Ο αγώνας ξεκίνησε με πάνω από μία ώρα καθυστέρηση. Γιατί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έβαλαν φωτιά στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας».

Στο περιστατικό αναφέρεται και το γερμανικό Spiegel, σημειώνοντας ότι «Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη προσελκύσει την προσοχή αρνητικά αρκετές φορές στο παρελθόν από τις πράξεις των οπαδών του. Έτσι, μετά από την τιμωρία της UEFA, έπαιξε το καλοκαίρι χωρίς κόσμο στον προκριματικό του Champions League με τη Σάλκε».

Ένας ψεύτικος λογαριασμός του BBC με την ονομασία BBC Sporf έχει αναρτήσει το σχόλιό του μαζί με μια φωτογραφία από τον πάγκο των «ερυθρόλευκων» που είναι γεμάτος από ψάρια και έναν από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ «Δικέφαλου» να προσπαθεί να μαζέψει την… ζημιά.

«Τι στο διά…ο! Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό ξεκίνησε με καθυστέρηση 75 λεπτών, καθώς οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν εκατοντάδες νεκρά ψάρια στον πάγκο του Ολυμπιακού», γράφουν οι διαχειριστές ενός ιδιαίτερα δημοφιλούς λογαριασμού στο Twitter που έχει περισσότερους από 600.000 followers.

Η αγγλική METRO υποδέχθηκε τα όσα έγιναν στη Τούμπα με τον χαρακτηριστικό τίτλο: «Welcome to hell» («Καλώς ήρθατε στην κόλαση»).