Οι δεινόσαυροι του «Jurassic World» έγιναν σειρά και κατέκλυσαν την πλατφόρμα του Netflix.

Η νέα animation σειρά, «Jurassic World: Camp Cretaceous» έκανε πρεμιέρα στις 8 Σεπτεμβρίου και ουσιαστικά αποτελεί κομμάτι του δημοφιλούς σύμπαντος του «Jurassic Park», το οποίο απαριθμεί πέντε ταινίες, με μία ακόμα να είναι στα «σκαριά».

Η 1η σεζόν της νέας αυτής σειράς του Netflix αποτελείται από οχτώ 25λεπτα επεισόδια ενώ δημιουργός της σειράς είναι ο Zack Stentz (X: First Class, Thor) όπως ενημερώνει το lordoftheseries.gr.

Αξιοσημείωτο είναι πως στην παραγωγή συμμετείχε ο Steven Spielberg, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει την 1η και 2η ταινία.

Η σειρά έχει κατακτήσει ήδη τους τηλεθεατές και βρίσκεται σταθερά τις τελευταίες μέρες  στο Top 10 του Netflix, το οποίο διαθέτει τα επεισόδια και με ελληνική μεταγλώττιση.

Αριστερά: Ben, Sammy, Yasmina-Δεξιά: Darius, Kenji, Brooklynn

Η 1η σεζόν του «Jurassic World: Camp Cretaceous»

Ένα παιδί με τρέλα για όλα τα είδη των δεινοσαύρων, ο Darius, κερδίζει μία πρόσκληση για το πάρκο των δεινοσαύρων στη νήσο Nublar. Μαζί του άλλοι πέντε τυχεροί έφηβοι, έτοιμοι όλοι τους να ζήσουν μια αξέχαστη περιπέτεια στο Jurassic World. Ό’τι αρχίζει όμως με χαρά, τελειώνει με πόνο…

Η περιπέτεια τους ξεκινάει όταν χωρίζονται με τους δύο ξεναγούς τους και τα πράγματα παίρνουν γρήγορα το δρόμο τους. Οι δεινόσαυροι δραπετεύουν από τους χώρους τους και στη νήσο πλέον επικρατεί ο κακός χαμός.

Το μόνο καλό για τα έξι παιδιά, είναι πως παρά τις διαφορές που τους χωρίζουν και τις τελείως διαφορετικές προσωπικότητες τους, ο ένας είναι εκεί για τον άλλον. Η συνεργασία μεταξύ του είναι απαραίτητη, καθώς σε αντίθετη περίπτωση…θα καταλήξουν τροφή για τους δεινόσαυρους.

O καθένας τους κάνει ένα step up αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες, την ώρα που ο θανάσιμος κίνδυνος είναι…πίσω τους και τους κυνηγάει. Οι προσωρινές έχθρες μεταξύ τους και τα μικροπράγματα που τους χωρίζουν γίνονται γρήγορα «καπνός».

Η σεζόν ολοκληρώνεται με τρόπο όχι και τόσο αναμενόμενο και προϊδεάζει πως θα υπάρχει και συνέχεια

Η δράση και ο ρυθμός είναι χαρακτηριστικά στοιχεία της σειράς. Υπάρχει πλουραλισμός στις προσωπικότητες των χαρακτήρων, με τη σειρά να μην εστιάζει αποκλειστικά πάνω σε έναν και να του αναπτύσσει όλους επαρκώς.

Επίσης, η σειρά περνάει και ένα μήνυμα στους τηλεθεατές: Πως όποιος και αν είναι ο χαρακτήρας σου και ό’ τι και να σε χωρίζει με τον άλλον, πάντα μα πάντα πρέπει να συνεργαστείς μαζί του για να τα βγάλεις πέρα.