Έφτασε η ώρα για τον αγώνα της χρονιάς, Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, σήμερα στις 21:45 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά και σε High Definition μέσω των Novasports 2 & Novasports 2 HD, τη μεγάλη «μάχη» των πρωταθλητών Ελλάδας με τους «κόκκινους διάβολους», στη πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τα κανάλια Novasports, πιστά στην υπόσχεση τους «Όλα για την ομάδα σου», έχουν ετοιμάσει υπερπαραγωγή για την κάλυψη του μεγάλου αγώνα. Συνολικά θα χρησιμοποιηθούν 30 κάμερες, με τις οποίες θα καλυφθεί ο αγώνας, το pre και το post game και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών, ενώ συνολικά περισσότερα από 100 άτομα, δημοσιογράφοι, τεχνικοί, σκηνοθέτες, παραγωγοί θα απασχοληθούν για τον αγώνα αυτό. Επίσης, για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα χρησιμοποιηθεί Ultra High Speed κάμερα, η οποία καταγράφει μία εικόνα με τετραπλάσια ευκρίνεια και λεπτομέρεια από κάμερα HD. Πρόκειται για κάμερες που χρησιμοποιούνται στις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, όπως το Μουντιάλ, το Euro, κ.α. Παράλληλα, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι μέσω tablet, smartphone ή notebook, με την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, όπου και αν βρίσκονται στην Ελλάδα, με μοναδική προϋπόθεση την ύπαρξη Wi-Fi σύνδεσης στο internet.

Συγκεκριμένα, στις 20:00 μέσα από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD ξεκινάει το Pre game show σε παρουσίαση του Δημήτρη Παπανικολάου. Kαλεσμένοι θα είναι οι Αντώνης Νικοπολίδης, Ρόι Κάρολ, οι οποίοι θα δώσουν τα προγνωστικά τους για το μεγάλο παιχνίδι. Στις 21:45 θα ακολουθήσει η ζωντανή μετάδοση του αγώνα σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Το ρεπορτάζ θα μεταφέρουν οι Νίκος Γαβαλάς, Γιαννίκος Δούσκας, Γιώργος Αργυρόγλου, Διονύσης Στρούμπος και Βασίλης Κωνσταντόπουλος ενώ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα οι Δημήτρης Παπανικολάου και Χρήστος Σωτηρακόπουλος από το γήπεδο και ο Γιώργος Λιώρης με τον Αντώνη Καρπετόπουλο από το studio στην Κάντζα, μέσα από την εκπομπή «Champions Live»που θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, θα μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ και θα αναλύσουν τα όσα προηγήθηκαν.