To Daytona 500… μαρσάρει στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 20:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και σε High Definition, μέσα από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD και σε περιγραφή του Γιώργου Σκευοφύλακα, τον πρώτο αγώνα της σεζόν στο πλαίσιο του αμερικάνικου επαγγελματικού πρωταθλήματος NASCAR Sprint Cup Series.

Το Daytona 500 χαρακτηρίζεται ως ο θεαματικότερος αγώνας της χρονιάς λόγω των μεγάλων ταχυτήτων που αναπτύσσουν τα αυτοκίνητα (Stock Cars). Με συνεχή ταχύτητα 300 χιλιόμετρα την ώρα και για περισσότερες από τρεις ώρες, οι πενήντα οδηγοί που συμμετέχουν ανεβάζουν την αδρεναλίνη του κοινού στα ύψη.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα απολαύσουν για πρώτη φορά μία διοργάνωση της οποίας τα εισιτήρια έχουν ήδη προπωληθεί εδώ και 9 μήνες καθώς οι λεπτομέρειες του αγώνα αλλά και ο νικητής κρίνονται στο photo finish με διαφορά εκατοστών του δευτερολέπτου.

Υπενθυμίζεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν τα καλύτερα στιγμιότυπα των αγώνων NASCAR Sprint Cup Series προβάλλονται αποκλειστικά από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD κάθε Τρίτη στις 17:00.