Λίγες ημέρες πριν καθίσουν πίσω από τα μικρόφωνα για την αναμετάδοση της 86ης Τελετής Απονομής των Βραβείων Όσκαρ στα κανάλια Novacinema, η Πόλυ Λυκούργου και ο Γιώργος Κρασσακόπουλος κάνουν τις δικές τους προβλέψεις για τους φετινούς νικητές, μέσα από την εκπομπή «ΛΑΜΠΑΤΕΡ», που θα προβληθεί την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στις 22:50 από το ψυχαγωγικό κανάλι Novalifε.

Οι δύο κριτικοί κινηματογράφου παρουσιάζουν το παρασκήνιο που κρύβεται πίσω από τις λαμπερές στιγμές των κορυφαίων κινηματογραφικών βραβείων του Hollywood, σε μια… ευχάριστη οσκαρική συζήτηση με τον Λάμπη Ταγματάρχη και την Μυρτώ Κοντοβά. Σχολιάζουν ακόμη την πορεία καταξιωμένων ηθοποιών που έχουν προταθεί για κάποια υποψηφιότητα ή έχουν βραβευθεί στο παρελθόν με το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο.

Επίσης, μέχρι την Κυριακή 2 Μαρτίου, η Πόλυ Λυκούργου και ο Γιώργος Κρασσακόπουλος παρουσιάζουν «Oscar Moments», καθημερινά στα κανάλια Novacinema και την οσκαρική ζώνη Nova Stars. Οι δυο τους ανατρέχουν στις πιο σημαντικές στιγμές από την πρόσφατη ιστορία των Βραβείων Όσκαρ, τα οποία για 17 χρόνια προβάλλονται στην Ελλάδα, ζωντανά και αποκλειστικά από τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova.