Το πρώτο ψηφιακό εξώφυλλο του περιοδικού Playboy είναι γεγονός και γράφει ιστορία αφού για πρώτη φορά το κοσμεί ένας άνδρας.

Τον Μάρτιο, εν μέσω της πανδημίας, το περιοδικό ανακοίνωσε πως αναστέλλει την έντυπη έκδοση του στις ΗΠΑ για το υπόλοιπο του χρόνου, λόγω «διαταραχής» τόσο στην αλυσίδα παραγωγής όσο και στον εφοδιασμό που προκλήθηκε από τον κορονοϊό.

Στον επίσημο λογαριασμό του Playboy στο Instagram, οι υπεύθυνοι του περιοδικού «μαρτύρησαν» τον πρωταγωνιστή του εξωφύλλου προκαλώντας εντύπωση αφού αυτή τη φορά δεν θα είναι ένα καλλίγραμμο θηλυκό αλλά ένας άνδρας.

Στα δυο εξώφυλλα που δόθηκαν στη δημοσιότητα, απεικονίζεται ο Bad Bunny, καλλιτέχνης από το Πουέρτο Ρίκο. «O Bad Bunny δεν το παίζει Θεός» αναφέρεται στο άρθρο που συνοδεύει τις φωτογραφίες του καλλιτέχνη και απεικονίζει το υπερβολικό στυλ του. Χρυσά νύχια, χρυσές υπερβολικά πολλές αλυσίδες στο λαιμό του, στεφάνι και δάφνες στο κεφάλι του αλλά και μικροσκοπικά χρυσά λαγουδάκια Playboy συνθέτουν την πληθωρική εικόνα του Bad Bunny.

Υπενθυμίζεται πως ο μόνος άντρας που έχει βρεθεί στο εξώφυλλο του Playboy μέχρι και σήμερα, ήταν ο ιδρυτής του, Χιου Χέφνερ.

 

View this post on Instagram

 

Who’s that bunny? ? Find out 7/7

A post shared by Playboy (@playboy) on

 

View this post on Instagram

 

Happy bunny, sad bunny. Good bunny… Guess who’s coming to Playboy!

A post shared by Playboy (@playboy) on

 

View this post on Instagram

 

¿Quién es ese conejito?

A post shared by Playboy (@playboy) on