Την μεγαλύτερη αθλητική μετάδοση θα κάνει (από τότε που ξεκίνησε) η ΕΔΤ την Τετάρτη το βράδυ, για τις ανάγκες της αναμέτρησης, Άντερλεχτ-Ολυμπιακού.

Πιο συγκεκριμένα, θα γίνει για πρώτη φορά (στην ΕΔΤ) διπλή αποστολή στο εξωτερικό, ενώ η εκπομπή για το Τσάμπιονς Λιγκ θα ξεκινήσει περίπου δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα στο Βέλγιο.

Σε λίγη ώρα (Τρίτη πρωί) θα αναχωρήσουν για το Βέλγιο ο Βασίλης Μπακόπουλος που θα κάνει την περιγραφή και ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος, οι οποίοι θα επιφορτιστεί με το ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου. Η δε pre game εκπομπή θα ξεκινήσει απ’ τις 20.00 με τον Ιωσήφ Νικολάου και καλεσμένο δίπλα του στο στούντιο. Θα προβληθούν τα highlights των αγώνων της Τρίτης. Παράλληλα θα υπάρχει όλο το τελευταίο ρεπορτάζ απ’ τους Άντερλεχτ, Ολυμπιακό και θα γίνουν οι πρώτες συνδέσεις με το Βέλγιο.

Μετά το τέλος του αγώνα, η ΕΔΤ θα δείξει δηλώσεις απ’ την μεικτή ζώνη και θα ακολουθήσουν ολιγόλεπτα στιγμιότυπα της άλλης αναμέτρησης του ομίλου του Ολυμπιακού, Παρί-Μπενφίκα και εκτεταμένα απ’ το Μάντσεστερ Σ.- Μπάγερν Μ.

Την Τετάρτη το βράδυ στην ΕΔΤ ελπίζουν πως θα σημειώσουν τα μεγαλύτερα ως τώρα (απ’ την έναρξη της τονίζουμε) νούμερα τηλεθέασης και το ερώτημα είναι αν το αποτέλεσμα που θα δουν οι τηλεθεατές θα είναι το ίδιο υψηλού επιπέδου.

Πηγή: sport-fm.gr