To δεύτερο επεισόδιο του ξεχωριστού ντοκιμαντέρ «Bossa Nova» που παρουσιάζει ο Γιώργος Λυκουρόπουλος, θα προβάλει την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 22.00 το Novasports 1.

Στο δεύτερο επεισόδιο οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το δεύτερο μέρος του «Destino Brazil» και να μάθουν όσα δεν γνωρίζει ο υποψήφιος επισκέπτης της Βραζιλίας ενόψει του Μουντιάλ του 2014.

Ένα οδοιπορικό στη χώρα, με χρηστικές πληροφορίες, εικόνες, μικρά μυστικά και άγνωστες πτυχές, αυτή τη φορά για τη Φορταλέζα, το Νατάλ, το Ρεσίφε, το Σαλβαδόρ, την πρωτεύουσα Μπραζίλια και το Μπέλο Οριζόντε.

Παράλληλα, θα προβληθεί η συνέντευξη στη κάμερα του Novasports του Γραμματέα Τουρισμού της περιοχής Μίνας Ζεράις, Αγκοστίνο Φίλιους.

Ο δημοσιογράφος του Novasports, Γιώργος Λυκουρόπουλος κάλυψε 11.300 χιλιόμετρα μέσα σε 30 ημέρες, ταξίδεψε στις 12 πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του Μουντιάλ, ακριβώς στις ίδιες ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι αγώνες του, δηλαδή από 12 Ιουνίου – 12 Ιουλίου.

Μέσα από το «Bossa Nova» οι συνδρομητές των καναλιών Novasports… μεταφέρονται στην χώρα της «σάμπα» και βλέπουν τις πόλεις, τα γήπεδα, τους ανθρώπους, την κουλτούρα, την κοινωνία και παίρνουν χρηστικές πληροφορίες για τη χώρα που θα φιλοξενήσει τις καλύτερες Εθνικές ομάδες του κόσμου.