Μία νέα εβδομάδα ξεκινάει στο δημοφιλές παιχνίδι Survivor και στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου οι παίκτες των δύο ομάδων κοιμήθηκαν την πρώτη βραδιά μετά την αποχώριση από του Κώστα Κοκκινάκη.

Στο στρατόπεδο των Διασήμων το βράδυ επικρατούσε κατήφεια και ήταν όλοι σκεπτικοί ενώ ο Ντάνος είπε στον Μπο που ήταν ο νικητής της μονομαχίας της αποχώρισης πως «ό, τι έγινε, έγινε. Πάμε πιο δυνατά από εδώ και πέρα».

Αντίθετα στην πλευρά των Διασήμων υπήρχε ένα χαλαρό κλίμα και οι παίκτες έκαναν πλάκα μεταξύ τους μιας και τα προγνωστικά που είχαν δώσει για το ποιος παίκτης από τους αντιπάλους θα φύγει από το παιχνίδι ήταν μοιρασμένα. Ο Σπαλιάρας για άλλη μία φορά έκλεψε την παράσταση φωνάζοντας «το καταφέρατε, τον διώξατε τελικά τον Κοκκινάκη» χωρίς να είναι φανερό σε ποιους αναφερόταν. Ο Μάριος από την άλλη εξέφρασε την δυσφορία του για τα σχόλια της Ευριδίκης η οποία δεν είχε κρύψει ποτέ την συμπάθεια της προς τον πρώην πολίστα. «Έφυγαν τα διαμαντάκια», είπε ο παίκτης των Μαχητών με τον Σπαλιάρα να του απαντά «και τώρα έμεινε… ένα διαμαντάκι».

Clipboard07

Το επόμενο πρωινό μία καταρρακτώδης βροχή έκανε την ζωή των παικτών πολύ δύσκολη ενώ οι Διάσημοι έχρισαν ως αντικαταστάτρια του Κοκκινάκη στο μαγείρεμα την Ευρυδίκη η οποία μέσα από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες κατάφερε και τους έφτιαξε ρύζι.

Clipboard08 Clipboard09