Το πρωί της Δευτέρας δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο η Σόφη Πασχάλη κάνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους να ανησυχήσουν.

Από το κρεβάτι του νοσοκομείου η Σόφη πόσταρε τη φωτογραφία κι έστειλε το μήνυμα της χωρίς να αποκαλύπτει τον λόγο της νοσηλείας.

Ωστόσο ανέφερε πως το Survivor είναι μια πραγματικότητα και επιφέρει κάποια θέματα υγείας.

Δείτε αναλυτικά τι έγραψε

«Για όσους ισχυρίζονται ότι είναι μόνο ένα παιχνίδι και ότι δεν πρόκειται για τη ζωή μας. Ότι υπερβάλλουμε, ότι δεν είναι μια πραγματικότητα για εμάς που επιφέρει και κάποια θέματα υγείας, που σίγουρα θα βγούμε αλώβητοι και πιο δυνατοί, περαστικά είναι, αλλά η στήριξη και η αγάπη βοηθάει. Τα παιδιά δεν είμαστε ηθοποιοί, που παίζουνε ένα ρόλο και γυρνάμε σε κάποιο ξενοδοχείο το βράδυ, όσο είμαστε εκεί.

Οι συνθήκες είναι αληθινές και οι καταστάσεις επίσης. Όλα τα παιδιά δυσκολευόμαστε ο καθένας με τον δικό του τρόπο, και για τους δικούς του λόγους. Όλα τα παιδιά είναι εκπληκτικά και ας έχετε ο καθένας από εσάς τα δικά σας πιστεύω. Σεβαστό! Όλα τα παιδιά, όμως αξίζουν την αγάπη σας, για τη προσπάθεια τους. Όλα τα παιδιά περνούν μια δυνατή δοκιμασία… προσωπικά τους νοιάζομαι όλους, και τους στέλνω δύναμη γιατί την αξίζουν, ανεξαιρέτως όλοι..»

δδφ