Και ενώ ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Παρασκευής (15/03) ήταν στο πλατό του «Πρωινού» και παρουσιάζει το αυτοκίνητο που κάνει δώρο η εκπομπή του, είδε μπροστά του τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη να κάνει την εμφάνισή του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, λίγο πριν παρουσιαστεί στον στρατό, έκανε… έφοδο στο πλατό του «Πρωινού» καθώς λίγη ώρα νωρίτερα είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη.

Ο Γιώργος Λιάγκας αιφνιδιάστηκε και ο Στέφανος Κασσελάκης του ρώτησε μπαίνοντας: «Ακόμα Citroen πουλάς; Τόση τηλεθέαση έχεις και δεν έχεις καταφέρει να πουλήσεις ένα αυτοκίνητο»;

«Θα τα ζήσω όλα!» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας βλέποντας μπροστά του τον Στέφανο Κασσελάκη ενώ πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Έχω ανθρώπους παντού που σε παρακολουθούν».

«Εδώ, έχεις ένα κοινό με τον Κυριάκο Μητσοτάκη», απάντησε εκείνος χαμογελώντας.
Στην συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να δει από κοντά τις… αστακοκάλτσες του Στέφανου Κασσελάκη.

«Μου επιτρέπεις να… Επειδή το έδειξε ο Παπαδάκης» είπε ο Γιώργος Λιάγκας σηκώνοντας το μπατζάκι του παντελονιού του Στέφανου Κασσελάκη και εκείνος απάντησε χιουμοριστικά: «Εδώ που έχουμε φτάσει!».

«Από τα αστακοκάραβα πήγαμε στις αστακοκάλτσες. Νομίζω έχεις έρθει για να τρολάρεις το πολιτικό σύστημα» συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας με τον Στέφανο Κασσελάκη να του απαντά: «Τρολάρω το πολιτικό σύστημα με ένα καινοτόμο φορολογικό πλαίσιο… Κατάλαβα!».

Ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε λέγοντας: «Φόρεσες αστακοκάλτσες, και ήρθες να δώσεις την τελευταία συνέντευξη πριν τον Στρατό στον Παπαδάκη; Αυτή είναι η κάλτσα του φαντάρου;».

Η απάντηση του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήρθε άμεσα: «Συγγνώμη, εσένα σου φαίνεται το στούντιο σου για στρατόπεδο;» με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά αρνητικά.

«Ξέρω, έχω ακούσει όμως από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας ότι μεταχειρίζεσαι τους εργαζόμενους λες και είναι στρατόπεδο» πρόσθεσε αμέσως μετά ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Γιώργο Λιάγκα να απορεί με τα όσα άκουσε: «Εγώ; Πιο δημοκράτης από μένα δεν υπάρχει!».

«Κεντροαριστερός είσαι;» τον ρώτησε τότε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά: «Όχι, εγώ είμαι αριστερός, είναι γνωστό!».

«Καλωσόρισες στον ΣΥΡΙΖΑ!» του είπε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον παρουσιαστή του Ant1 να αποκρίνεται πως είναι γενικά αριστερός.

Στην συνέχεια ο παρουσιαστής πείραξε τον Στέφανο Κασσελάκη για την ομοιότητά του με τον Τζορτζ Κλούνεϊ όταν πρωταγωνιστούσε σε ταινία με… αστακοκάραβα.

«Ποιος είναι πιο ωραίος; Εσύ ή ο Κλούνεϊ;» ρώτησε ο παρουσιαστής με τον Στέφανο Κασσελάκη να αναρωτιέται: «Είμαι αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης. Λίγο σεβασμό δεν μπορείς να έχεις;». «Το ότι είσαι ωραίος είναι κακό;» ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως: «Υπάρχουν πολλοί που μπορεί να είναι ευπαρουσίαστοι».

«Καλός φαντάρος!», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στον Στέφανο Κασσελάκη την ώρα που τον αποχαιρετούσε.