Οι «Ψυχοκόρες», η σειρά που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, ξεκινούν την τηλεοπτική τους διαδρομή, απόψε στις 21:00, στον ΑΝΤ1, με διπλό επεισόδιο. Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, οι πρωταγωνιστές των τριών σπιτιών που υποδέχονται τη Μαρίκα, τη Βασιλική, τη Φρόσω και τη Δεσποινιώ μιλούν on camera για τους ήρωες που ενσάρκωσαν στη δραματική υπερπαραγωγή εποχής.

Μέσα από τρία βίντεο, οι οικογένειες Αρδίτη, Κοτρώτση και Νάτση μάς βάζουν στα σπίτια τους, εκεί όπου οι τέσσερις Ψυχοκόρες ανακαλύπτουν με τον πιο σκληρό τρόπο, πώς το όνειρο για ένα καλύτερο μέλλον μπορεί να μετατραπεί στο χειρότερο εφιάλτη και πώς μία σανίδα σωτηρίας μπορεί να σημαδέψει ανεξίτηλα τη ζωή, την ψυχή και το σώμα τους. Δείτε τι λένε:

Οικογένεια Αρδίτη

Οικογένεια Κοτρώτση

Οικογένεια Νάτση

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μαρίνα Ασλάνογλου, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Χρήστος Μαλάκης, Δήμητρα Ματσούκα, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Γιούλικα Σκαφιδά, Οδυσσέας Πετράκης και Γιώργος Ζιάκας  μάς γνωρίζουν τους χαρακτήρες τους στη σειρά που αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς.

Σε σκηνοθεσία Μιχάλη Χαραλαμπίδη, πρωτότυπο σενάριο Πένυς Φυλακτάκη και Βαγγέλη Νάση, και με ένα all-star cast, οι «Ψυχοκόρες» κάνουν πρεμιέρα απόψε στις 21:00, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της δεκαετίας του ‘50 για ένα θεσμό-ταμπού της ελληνικής κοινωνίας που εξαφάνισε δεκάδες νεαρά κορίτσια στα δωμάτια υπηρεσίας.

Δείτε το trailer της σειράς