Για όλους και για όλα μίλησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Όπως αποκάλυψε, η Κατερίνα Καινούργιου δεν είναι του στιλ του ερωτικά αλλά και τηλεοπτικά, ενώ σχολίασε και άλλους που βρίσκονται στην τηλεόραση.

Σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν την Παρασκευή 23/2 από την εκπομπή του Star «Breakfast@Star» ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: «Ο Γιώργος Λιάγκας είναι αυτό που λέμε “αγαπάς να τον μισείς”. Λέει τη γνώμη του και αυτό που σκέφτεται. Βάζω τη Φαίη Σκορδά στις 5 πιο ωραίες Ελληνίδες».

Αναφερόμενος στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή της είπε: «Δεν θα πήγαινα να δουλέψω εκεί. Είναι η πιο δύσκολη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση».

Ξεχωριστή αναφορά έκανε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο λέγοντας: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι περίεργη περίπτωση. Δεν ξέρω πού βρίσκει την όρεξη να τσακώνεται με όλον τον κόσμο σε αυτή την ηλικία».

«Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι “οδοστρωτήρας” και δεν ξέρω αν θα μπορούσα να δουλέψω στην εκπομπή της», ενώ για τον Νίκο Μουτσινά είπε: «Έκανε επιτυχία στην τηλεόραση και καλώς έκανε κι έφυγε για να ξεκουραστεί».

Κλείνοντας ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε και για την Ελεονώρα Μελέτη και παραδέχτηκε: «Η Ελεονώρα με έχει στεναχωρήσει».