Μια εφόλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «The 2Night Show» η Ντένια Ψυλλιά που παρακολουθούμε φέτος στη σειρά «Μάγισσα». Η ηθοποιός, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον ρόλο της ως «Κερασίνα», τις συνεργασίες της αλλά και για τον παππού της.

Όπως είπε η Ντένια Ψυλλιά, είχε περάσει στη Γυμναστική Ακαδημία, όμως δεν έχει πάρει ακόμη το πτυχίο της, καθώς κάθε χρόνο το αναβάλλει. Για την πορεία της στην υποκριτική ανέφερε ότι είχε στείλει βιογραφικό στο casting που έκανε ο Βασίλης Θωμόπουλος για τη σειρά «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια» και την επέλεξαν.

Στη συνέχεια η ηθοποιός, μίλησε για την περίοδο που εργαζόταν ως σερβιτόρα, και είπε χαρακτηριστικά πως «Δούλεψα ως σερβιτόρα για έναν μήνα. Ήμουν λίγο ατσούμπαλη, δεν είδα μια τζαμαρία, έπεσα πάνω με τον δίσκο και τα έκανα όλα θρύψαλα» ανέφερε. Όπως ανέφερε, στο πρώτο της γύρισμα δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη, ήταν πολύ αγχωμένη, όμως τώρα νιώθει άνετα με την κάμερα.

Για τη συμμετοχή της στη σειρά του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα», αποκάλυψε ότι το πρώτο δοκιμαστικό ήταν για τον ρόλο της «Σκεύως» και συνέχισε λέγοντας ότι «με τρομάζει πολύ η αστάθεια της δουλειάς, χαίρομαι όταν έχω δουλειά προσπαθώ να ζω τη στιγμή να μην σκέφτομαι το μέλλον».

Στη συνέχεια η ηθοποιός, μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τις συνεργασίες της και τόνισε ότι «νιώθει ευλογημένη».

Όπως αποκάλυψε, κάνει pole dancing και μάλιστα έχει τοποθετήσει τον πρώτο μήνα έναν στύλο στην κουζίνα της για να μπορεί να προπονείται. 

Ο παππούς της ηθοποιού όπως είπε η ίδια ήταν ο στιχουργός Διονύσης Τζεφρώνης, που είχε γράψει τη δημοφιλή επιτυχία «Σταλιά- σταλιά». Όπως είπε η Ντένια Ψυλλιά, το είχε γράψει για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά τελικά το είπε η Μαρινέλλα.