Στο επεισόδιο του τηλεπαιχνδιού Switch που προβάλλεται από την ΕΡΤ και παρουσιάζει η Ευγενία Σαμαρά, η αγαπημένη ηθοποιός απηύθυνε έκκληση στη σύντροφο του Παναγιώτη Καρμάτη, ο οποίος ήταν εκ των διαγωνιζόμενων, να αποδεχθεί την πρόταση γάμου που της έκανε.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Καρμάτης αποκάλυψε πως έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του δημόσια και πιο συγκεκριμένα στο θεατρικό έργο όπου πρωταγωνιστούσε έχοντας μάλιστα και τη βοήθεια του Κώστα Φραγκολιά. Αυτό προκάλεσε την περιέργεια της Ευγενίας Σαμαρά που θέλησε να μάθει και άλλες λεπτομέρειες για την εξέλιξη της ιστορίας τους. Τότε, ο ηθοποιός είπε πως η σύντροφός του δεν του είπε «ναι», αντιθέτως έκλαψε και τον αγκάλιασε με αποτέλεσμα να το πήρε ως θετική απάντηση.

«Παναγιωτάκο μου…Αγαπούλα μου ακόμα δεν σου έχει πει ναι; Πώς τη λένε; Έλενα, πες “ναι” γιατί εδώ θα γίνει ρεζίλι και στο πανελλήνιο, δεν φτάνει το θέατρο», είπε αστειευόμενη η Ευγενία Σαμαρά.

«Θα σου έλεγα “όχι”»

Επιπλέον, αποκαλύφθηκε πως επίσης ο ηθοποιός Άρης Τσάπης, που ήταν κι εκείνος από τους συμμετέχοντες στο Switch έκανε κάτι παρόμοιο. «Είχα κάνει μια αρχική πρόταση γάμου κάποιες μέρες πριν στο σπίτι όταν μάθαμε πως είναι έγκυος, αλλά έκανα ακόμη μια στο θέατρο», ανέφερε με την Ευγενία Σαμαρά να αντιδρά σχετικά με τις δημόσιες προτάσεις γάμου. «Τι γίνεται εδώ ρε παιδιά;», έκανε η ηθοποιός.

Έπειτα, ζήτησε από τον Άρη Τσάπη να της πει λεπτομέρειες για την πρόταση γάμου κι εκείνος αποκάλυψε πως τα είχε ετοιμάσει όλα και πως είχε κλείσει μέχρι και εκκλησία για να γίνει ο γάμος. «Της έκανα την πρόταση τρεις μέρες προτού γίνει ο γάμος», ανέφερε. «Εγώ εκεί θα σου έλεγα “όχι”», του είπε η Ευγενία Σαμαρά με χιούμορ για να προσθέσει στη συνέχεια: «Μετά θα σου έλεγα πως σου έκανα πλάκα».

Όπως και να έχει η Ευγενία Σαμαρά ήταν ιδιαίτρα κεφάτη σε ακόμη ένα εορταστικό επεισόδιο του Switch και χόρεψε μέχρι και το «Gangnam Style» του PSY.