Οι πρόσφατες δηλώσεις της Ρούλας Κορομηλά στάθηκαν αφορμή ώστε ο Δήμος Βερύκιος να κάνει μια ιδιαίτερη αναφορά στον αέρα του «Happy Day» για την επιτυχία και την αυστηρότητα.

Για την ακρίβεια, η παρουσιάστρια ρωτήθηκε «Ήσασταν ποτέ αυστηροί με τους συνεργάτες σας;» και η ερώτηση προέκυψε από την τελευταία τοποθέτηση της Ναταλίας Γερμανού «Ήμουν ανελέητα σκληρή με τον Δημήτρη Πανόπουλο την πρώτη χρονιά που ήταν μαζί μας. Του είπα “άνθρακες οι θησαυροί”. Ήρθε σε μένα σκληροπυρηνικά οπλισμένος. Του είπα “δεν είσαι καλός” και μου είπε “του χρόνου θα είμαι”. Και ήταν. Ήταν ο μόνος που εισέπραξε το πιο αυστηρό μου πρόσωπο στη δουλειά. Είμαι πάρα πολύ σκύλα στη δουλειά, αλλά πρώτα σε μένα και μετά με τους άλλους. Είμαι τελειομανής. Ό,τι έχει ψεγάδι η εκπομπή εγώ τα ακούω, ακόμα και αν είναι το μοντάζ».

Η Ρούλα Κορομηλά απάντησε: «Δεν ξέρω τι είπε η κυρία Γερμανού. Εγώ ξέρω ότι ήμουν υπεύθυνη της κυρίας Γερμανού στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά», που είχα δώσει και τον τίτλο… Αυτά. Δεν λέω κάτι άλλο. Δεν είμαι σκληρή, με την έννοια ότι δεν είμαι προσβλητική. Άλλο να θέλεις το έργο σου να παράγεται σωστά και όλοι να δουλεύουμε για ένα στόχο και άλλο να προσβάλεις. Δεν έχω προσβάλει με επίθετα, με χαρακτηριστικά ποτέ κανέναν και το λέω δημόσια. Ποτέ».

Γι’ αυτή την τοποθέτηση ο Δήμος Βερύκιος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «επιτυχία χωρίς αυστηρότητα δεν γίνεται. Πρωταθλητισμός με χαβαλέ και χαλαρότητα, που λένε και οι Θεσσαλονικείς, δεν γίνεται. Τελεία και παύλα. Ε, πώς να το κάνουμε; Θέλει και μαστίγιο, όχι μόνο χαβαλέ. Και κάτι άλλο. Οι stars δεν πρέπει να διαπραγματεύονται μόνο το δικό τους τομάρι, πρέπει και για τους συνεργάτες τους να βάζουν πλάτη. Εκεί φαίνεται ο καλός αρχηγός και της ομάδας. Έτσι, γιατί ήθελα να το προσθέσω αυτό στη συζήτηση μας» υπογράμμισε, με νόημα, ο Δήμος Βερύκιος.