Εκπλήξεις και αιφνιδιαστικές αφίξεις είχε το επεισόδιο της Τρίτης (31/10) του Fame Story. Στο μάθημα των social media οι παίκτες ξαφνιάστηκαν βλέποντας ότι ο καθηγητής τους δεν ήρθε μόνος αλλά με παρέα!

Ο Fipster κατέφτασε στην Ακαδημία μαζί με μια ξεχωριστή καλεσμένη, τη Μαίρη Συνατσάκη. Στο μάθημα συζήτησαν πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα αρνητικά σχόλια στα social media.

Η Μαίρη Συνατσάκη τους έβαλε να γράψουν ο καθένας για τον διπλανό του ένα «πραγματικά κακό σχόλιο» με τους δίδουμους Danny και Victor να το ευχαριστιούνται δεόντως και το Twitter να τους τρολάρει ανελέητα.

Δεν χαρίστηκε ο Γιώργος Θεοφάνους στον Γιάννη – «Δηλαδή ρε φίλε η αξιοπιστία σου πού είναι; – Δε μου αρέσει και το ύφος σου»

Στο σπίτι του Fame Story μπήκε και ο Γιώργος Θεοφάνους στο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Τρίτης (31/10). Ο γνωστός συνθέτης σχολίασε όσα έγιναν στο 5ο live, ενώ επικεντρώθηκε σε όσα έγιναν με την ερμηνεία του Γιάννη. «Από εσένα έχω απαιτήσεις πάρα πολύ μεγάλες, για αυτό και σου τα είπα τόσο σκληρά. Δεν άκουσες τίποτα αγόρι μου αν νομίζεις ότι αυτό είναι πολύ σκληρά. Και δε μου αρέσει και το ύφος σου εμένα αυτό. Εμένα με απωθεί αυτό το πράγμα», είπε ο γνωστός μουσικός. «Δεν είναι έτσι, νομίζω είμαι λίγο παρεξηγημένος», απάντησε ο Γιάννης. «Άντε να σε παρεξηγήσω εγώ, σε παρεξηγούν όλοι όμως;», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει με εσένα, ίσως είναι ο τρόπος που μιλάς. Παίζει ένα βίντεο στον αέρα σε βλέπω να φτιάχνεις σεντόνια και να λες για τους καθηγητές ότι δε σε βοηθάνε, λες ένα ειρωνικό σχόλιο, το δείχνει στην τηλεόραση, σε ρωτάω και λες “Εγώ δεν είπα τέτοιο πράγμα”. Δηλαδή ρε φίλε η αξιοπιστία σου πού είναι;», σχολίασε στη συνέχεια ο γνωστός συνθέτης.

«Βρε θέλω να είσαι μέσα στο παιχνίδι, θέλω να φτάσεις μέχρι και τον τελικό, είσαι ο μόνος τραγουδιστής που μπορείς να κάνεις αυτό το ρεπερτόριο, άντε είναι κι ο Σωτήρης που είναι πιο ποπ, κι ο Τίτος», πρόσθεσε.

Μιλώντας στο δωμάτιο επικοινωνίας ο Γιάννης σχολίασε ότι όσα του είπε ο Γιώργος Θεοφάνους του άφησαν απορίες και θα ήθελε να κάνουν μια συζήτηση κατ’ ιδίαν.