Για τη «μάχη» που δίνει στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και τις ελληνικές σειρές της σεζόν ο Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» του Open το πρωί της Πέμπτης (05/10). Ο ηθοποιός και πολιτικός παραδέχθηκε πως από τα ελληνικά σήριαλ έχει ξεχωρίσει τους «Πανθέους» ενώ μίλησε και για την Στερεά Ελλάδα στην οποία «κατεβαίνει» υποψήφιος.

«Για μένα το καλύτερο σήριαλ φέτος είναι οι Πανθέοι. Δεν το έβλεπα παλιά αλλά τώρα είδα μία δουλειά άρτια, παιξίματα καταπληκτικά. Είδα, όμως, και κάποια σήριαλ που είναι για γέλια. Δεν θα πω ποια», ανέφερε ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Είδα μυθοπλασία σοβαρή και κράταγα την κοιλιά μου από όλο το concept, τα παιξίματα, απ’ όλα. Λέω: ποια κωμωδία, εδώ είναι η κωμωδία», τόνισε ο ηθοποιός αμέσως μετά, χωρίς να αναφερθεί συγκεκριμένα και πρόσθεσε: «Δεν μου λείπει φέτος καθόλου η υποκριτική. Θα κάνω τουλάχιστον 5 χρόνια να παίξω κάπου, εάν εκλεγώ. Δεν γίνεται περιφερειάρχης να παίζει στην τηλεόραση».

«Την Κυριακή, εάν όλα πάνε καλά και είμαι ο περιφερειάρχης της Στερεάς Ελλάδας, τα πρώτα δύο τηλεφωνήματα που θα κάνω θα είναι στον Μανούσο (Μανουσάκη) και στον Σταμάτη (Φασουλή). Είναι τα γούρια μου, όπως και την άλλη φορά. Χωρίς αυτούς δεν θα έβγαινα ούτε δήμαρχος, ούτε περιφερειάρχης», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Απόστολος Γκλέτσος.